PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684356}

Dracula: Historia nieznana

Dracula Untold
2014
6,4 101 tys. ocen
6,4 10 1 101315
4,4 17 krytyków
Dracula: Historia nieznana
powrót do forum filmu Dracula: Historia nieznana

Oczywiście filmu jeszcze nie widziałem, ale sądząc po trailerach to chyba będzie jedyna wersja Drakuli która dorównywać będzie Alukradowi, i bądźmy szczerzy, chyba nigdy niepowstanie wersja Drakuli a tym bardziej wampir który będzie silniejszy od Alukarda. :)

ocenił(a) film na 7
nieznajomy43

No to jest twoja opinia.Według mnie Raziel by go zjechał.

patryk250

Raziel i Alukard są silni - ale Kain w pełni mocy mógłby ich pokonać. Co nie zmienia faktu, że pojedynki byłyby wyrównane.

ocenił(a) film na 7
Torchia_21

Hmm..Co do Kaina masz rację,jest cholernie silny w pełni mocy,ale Raziel również.Wyobraź sobie jakby posiadał wszystkie swoje moce naraz poza tym trudno go ubić.A co do Alucarda też silna postać i bardzo ją lubię,ale nie jest tak inteligentny jak Raziel i Kain przez co podczas walk słabo u niego z taktyką.Zazwyczaj na Rambosa idzie.Taka moja opinia ;D.

patryk250

Alucard w Ovie był bardzo silny. Mógł stworzyć wielką amię, a liczba jego żyć była ogromna. Dodatkowo manipulacja różnymi aspektami. Żeby pokonać Alucarda musieli użyć niezłego fortelu. A sam Alucard nie pokazał w pełni swoich mocy.

Czarny_Piotrus2013

A na dodatek po swojej "śmierci", stał się naprawdę niepokonany dzięki mocy Schrödingera ( http://hellsing.wikia.com/wiki/Schr%C3%B6dinger ) :)

ocenił(a) film na 7
Czarny_Piotrus2013

Ta fajnie,a ty chociaż znasz te postacie które ja wymieniłem :)?

patryk250

Heh, gdyby przekonać ten kanał ( https://www.youtube.com/show/deathbattle ) by zrobili walkę między Alukradem a Razielem, byśmy poznali odpowiedź. :)

ocenił(a) film na 7
patryk250

Naprawdę widzicie sens porównywać postacie z zupełnie innych "światów" ?

rafus20l

Tak, to jest jedna z najbardziej wczesnych potrzeb "Kto by wygrał walkę?" "Ja czy ty", "Mój Tata czy twój", "Mój pies czy twój" itp. :)

ocenił(a) film na 7
nieznajomy43

Hahaha.To już nawet pogadać nie można.To tylko wymiana zdań i tyle(przynajmniej według mnie).

ocenił(a) film na 7
patryk250

Ale ja tego nie neguję po prostu trochę nie widzę sensu porównywać te postacie. A wejdź na jakieś forum z filmami albo Marvela albo DC to się ludzie potrafią i miesiącami kłócić kto jest lepszy.

użytkownik usunięty
nieznajomy43

Nie sugeruj się zwiastunem, ten Dracula i film to ścierwo