Bez sensu. Bez sensu. Bez sensu.
Chcieli chyba zrobić "nowoczesnego" Dracule Stokera ale coś im nie pykło.
Po trailerze wnioskuję, że to kompletna płycizna i te nietoperze. Śmiesznie.
Facet, który nie jest wampirem i wszystkich zabija na combo chce byś wampirem bo nie może
obronić rodziny. Naprawdę?! A tyle genialnych historii czeka na zekranizowanie.. eh
Tak, serio. Stoker pisząc Drakulę tylko opierał się na Palowniku, a sam Wład jest postacią historyczną i ze Stokerem nie ma nic wspólnego.
Może on wie coś o czym my nie wiemy i faktycznie ten film ma więcej z prawdy historycznej, a palownik serio był wampirem xD
Postać historyczna przedstawiona jako legenda z elementami fantasy. Tak trudno pojąć? Coś jak Jezus.
E tam, widać, że film w klimacie Castlevanii, a nie rasowego horroru o wampirze - ja na pewno to obejrzę.
A o co Ci chodzi z tymi nietoperzami? W książce też się przecież zmieniał.
Ale ja znam zwiastun - ja się pytam, co Ci nie pasuje z tym motywem zmiany w nietoperze, bo w książce też zmieniał się w chmarę nietoperzy.
A czy ja napisałam o ZMIANIE? Dlaczego ludzie nigdy nie przeczytają dokładnie, a się wypowiadają i wychodzą na głupka.
Napisałam cytuję "[...] że to kompletna płycizna i (!)te nietoperze(!)." Pisząc te NIETOPRZE(zauważ, że l. mn.) nie napisałam chyba nic o zmianie? Nie użyłam w ogóle takiego wyrazy w moim zdaniu. Skoro znasz zwiastun to chyba winieneś/winnaś wiedzieć, że chodziło mi o gigantyczną łapę zrobioną z nietoperzy, którymi steruje ów denat i co jest niemiłosiernie durne.
Ależ spokojnie, bez nerwów. Po prostu źle wywnioskowałem i GRZECZNIE spytałem, o co chodzi. Nie siedzę Ci w głowie więc nie wiem, co masz na myśli. Jeszcze bym zrozumiał, jakbyś z jakimś trollem gadała, ale po co te nerwy od razu?
Aha, a jak już tak mocno chcesz się czepiać czytania ze zrozumieniem - to Twoja wypowiedź powinna brzmieć: "[...] że to kompletna płycizna i TA RĘKA Z NIETOPERZY." Bo z poprzedniej nie wynikało nic konkretnego.
Dla osoby, która wie cokolwiek o tym filmie, a chyba to jest kryterium dla wypowiadających się w tym wątku, moja wypowiedź była w pełni satysfakcjonująca i oczywista ;)
Po pierwsze to bez sensu jest twoje gadanie następny co nie widział filmu i jest najmądrzejszy . Po drugie to nie jest dracula Stokera tylko to co się dzaiało przed historią opowiedzianą w filmie FFCoppoli PREQUEL