http://film.onet.pl/zwiastuny/dracula-historia-nieznana-polski-zwiastun/9dwnx0
Fajnie i mrocznie się zapowiada, ale jednak zrezygnuję z tego filmu. Niestety, ale zraził mnie czas
trwania.
Jeśli to jest mroczne to ja jestem Van Helsing...
Kolejny zmarnowany potencjał się szykuje do tego wszystko w otoczce TeenageMovie Litości,czym zawiniliśmy panie że karzesz nas takimi gniotami :) od Czasu Drakuli z Oldmanem nie powstało nic z tego gatunku nawet średniego same gnioty.
Kolejny problem,robią z tego jak twierdzisz DarkFantasy,a Dracula to zawsze był Horror.
Mnie to odpowiada zresztą, nie wiem jak tobie. Wolę fantasy niż horror. Zazwyczaj horrory wypadają kiepsko. Fantasy tez rzadko bywają dobre, ale na pewno bardziej udane niż horrory.
Dzisiejsze Horrory to gnioty kiedyś były dobre,nawet taki film jak Dracula z Oldmanem to świetne połączenie Horroru z Filmem Romantycznym,a tutaj zapowiada się kicha,patrze tak na ten zwiastun i wiem że to będzie nie wypał,ale to moja zdanie,pozdrawiam
Zależy ja zjadłem już masę horrorów,praktycznie tylko horrory oglądam i np taka Obecność jest bardzo dobrze zrealizowana ale powiela schematy aż do bólu,zero dzisiaj oryginalnych horrorów tylko nonstop motyw z opętanym domem.
Aż tak bardzo nie powiela. Moze trochę. Ważne, ze przeraża, gdy oglada się w nocy samemu :)
Pozdrawiam :)
Ja idę. Lubię takie klimaty, trochę horroru, trochę fantasy, trochę miłości i jest ok. Poza tym lubię Luke'a Evansa i ciekawi mnie to untold w tytule filmu. Chociaż szczerze powiem, że z chęcią obejrzałabym taki prawdziwy mroczny film o Draculi, mego prawdziwy a nie cukierkowy dla młodzieży. Czekam, aż to w końcu nastąpi!!! Oby szybciej niż później, oby mi życia starczyło! xD