Ludzie kochani, kiedy wy wreszcie przestaniecie oceniać film zanim wejdzie do kin i będziecie mieli
szansę go zobaczyć! To żałosne i wsiowe aż do nie wiem której potęgi.....Aż mi się już rzygać chce,
czytając te wasze durnowate wypociny, które uważacie za mądre, a nawet dziecko w podstawówce
mądrzej się wypowiada..Wszystko ode mnie....
Stawiam dolary przeciwko orzechom że to będzie gniot. Taki forumowy sport. Obowiązkowy wielokropek, za 3,2,1: ...
Obejrzałem trailer (w wielkich bólach) i nie mogę się nie zgodzić. Historia prezentowana jest tak debilna, że ręce opadają. Naprawdę ciężko mi uwierzyć, że trzech gości znikąd dostało 100 baniek na.takie coś. To jest jakaś aberracja.
Z drugiej strony, ta produkcja ma pegi12 i to pewnie tłumaczy stężenie debilizmu oraz jednoznacznie wskazuje odbiorcę docelowego. Szkoda tylko samej postaci, która dołączy do upośledzonego grona nowego kina młodzieżowego post 2000. Mam nadzieję, że będzie sromotna klęska finansowa i wszyscy zaangażowani w ten projekt pożegnają się na zawsze z biznesem filmowym.
Stawiaj nawet wszystko co masz, G mnie to....A sport to uprawiaj na świeżym powietrzu..................................
Napisałaś to specjalnie samej sobie, żebym przypadkiem nie odebrał tej wyszukanej riposty. Jako forumowa wojowniczka masz u mnie solidne 7. A najlepiej odpowiedz mi na tego posta na forum nowego Frankensteina :-D