PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684356}

Dracula: Historia nieznana

Dracula Untold
2014
6,4 101 tys. ocen
6,4 10 1 101458
4,3 20 krytyków
Dracula: Historia nieznana
powrót do forum filmu Dracula: Historia nieznana

STRASZNY FILM

ocenił(a) film na 3

A wlasciwie to raczej strasznie slaby.Dawno nie ogladalem takiej banalnej bzdury bez pomyslu. Rzadko zdarza mi sie krytykowac obejrzane filmy ale ten nie ma w sobie nic wartego polecenia.

ocenił(a) film na 1
radson1406

żałosne pomyje dla upośledzonej umysłowo gimby

wingtsun

Gimby to piszą takie komentarze jak ty i oceniają filmy tak jak ty.

ocenił(a) film na 2
radson1406

Dokładnie. Od połowy film był po prostu komiczny w swej głupocie. Dodałem gwiazdkę za zdjęcia, kostiumy i efekty specjalne.

ocenił(a) film na 4
radson1406

Jak to nie ma? Przystojniak Evans, demoniczny Charles Dance i świetna scena z atakiem nietoperzy.:))

ocenił(a) film na 1
kazaam18

scena z atakiem nietoperzy może i jest widowiskowa ale pomysł dla odmóżdżonej gimby - jak można zadawać uszkodzenia nietoperzami? to tak jakbyś rzucał w kogoś podpaskami.... i jeszcze ta scena z uderzeniem w ziemię no to już była kropla przepełniająca czarę - normalnie powinien dać się słyszeć dźwięk plaś, plaś plaś jak uderzają mokre podpaski o ziemię i nic sie nie dzieje, ale nie ... tu jest jebut z grubej rury dla tępo ciosanej gimby...
ech szkoda klawiatury...
do zobaczenia przy ciekawszym temacie

ocenił(a) film na 4
wingtsun

Ciekawe, że niektóre typy czepiają się drobiazgów przy filmach nie mających nic wspólnego z rzeczywistością. Żałosne. A mnie ta scena podobała się bardzo. Przypominała mi taniec śmierci niczym w filmach Johna Woo. I zwisało mi koncertowo, czy słychać jakieś uderzenie czy nie...

ocenił(a) film na 7
kazaam18

Masz 100 % racji !!!!!

ocenił(a) film na 7
radson1406

Ludzie to film fantasy jest dobry super efekty na 5.1 naprawdę warty uwagi jeszcze raz przypominam to horror fantasy wiec komentarze o nietoperzach o uderzeniu o ziemie itd są niedorzeczne całkiem dobre kino rozrywkowe !!!!