ok:) ale teraz zaczynam obawiać się, że będziesz miał rację...wnioskuję po tym, że nikt z moich znajomych nie chce iść na to ze mną do kina! ;P
Taaaa...Nie ma to jak nos "polskiego znawcy kina", który nawet filmu nie widział.....Oczywiście na pewno masz rację...<sarkazm>
Jak już to, młoda....A po drugie, nie zakładam się z kimś o takim ilorazie inteligencji....
Taak, bo wiesz jaki mam a swoją drogą widzę jaki z Ciebie znawca dająca 10/10 takim filmom jak High School Musical 3, 17 Again czy Spider-man 3... Wybatrz wielka znawczynio filmowa z gimbazy
Rales -
nie wiem po co taka głupia Gatka z twojej strony?
Najpierw obejrzyj później oceń .
tematy macie: chcesz sie zakładać to idz do STS,albo profesjonala i się zakładaj.
Doskonała riposta, kugler :* Tak, gimbaza w wieku 36 lat, Rales....Pogrążasz się jeszcze bardziej....
to bardzo ciekawe co mówisz ponieważ chciałem tak zrobić z "300:Początek imperium" w bet365 zakładach na życzenie, lecz mi odrzucili propozycję zakładu ;p heh
Ten film nie będzie niczym wspaniałym, idioci ocenią go na 7-10 za efekty. Reszta da ocenę koło 4-5. Już po zwiastunie widać że będzie to gniot z dobrymi efektami. :)
No i miałeś rację "mistrzu". Szału nie ma, ale ogląda się dobrze, bo to w końcu lekkie, łatwe i przyjemne (choć nie do końca spójne logicznie) kino rozrywkowe bazujące na utartych schematach i w miarę widowiskowych efektach specjalnych.
Z pewnością szału nie ma jak się ogląda CAM w rozdzielczości 8x4 piksele z trzeszczeniem popcornu zamiast dzwięku ;)