PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684356}

Dracula: Historia nieznana

Dracula Untold
2014
6,4 102 tys. ocen
6,4 10 1 101662
4,3 20 krytyków
Dracula: Historia nieznana
powrót do forum filmu Dracula: Historia nieznana
Rales

Zgadzam się z tobą. Więcej nie wyciągnie.

Rales

skąd wiesz?

cinnamon666

Przeczucie mistrza. Zakład ?

Rales

haha ok,niech będzie! :) o co?

cinnamon666

a o co chcesz?

Rales

coś się wymyśli;) w piątek premiera i
mam nadzieję,że film będzie wart więcej niż 6,5

cinnamon666

Dajmy widzom trochę czasu na głosowanie, myślę że od miesiąca starczy, zatem do 16 listopada, ok?

Rales

ok:) ale teraz zaczynam obawiać się, że będziesz miał rację...wnioskuję po tym, że nikt z moich znajomych nie chce iść na to ze mną do kina! ;P

cinnamon666

haha, pewnie dasz specjalnie dychę żeby zawyżyć ;p

Rales

nie, nie będę zawyżać,
bo potem będziesz mi wypominał,że mam gust wieśniary ;)))))

Rales

Żałosni jesteście.Średnia max 6,5? A film ktoś widział? Filmwb schodzi na psy

Mateusz_Paczek

po prostu mówię, że mam nosa do tego :)

ocenił(a) film na 10
Rales

Taaaa...Nie ma to jak nos "polskiego znawcy kina", który nawet filmu nie widział.....Oczywiście na pewno masz rację...<sarkazm>

NikitaGroban33

ty też chcesz się założyć młody?

ocenił(a) film na 10
Rales

Jak już to, młoda....A po drugie, nie zakładam się z kimś o takim ilorazie inteligencji....

NikitaGroban33

Taak, bo wiesz jaki mam a swoją drogą widzę jaki z Ciebie znawca dająca 10/10 takim filmom jak High School Musical 3, 17 Again czy Spider-man 3... Wybatrz wielka znawczynio filmowa z gimbazy

ocenił(a) film na 6
Rales

Rales -
nie wiem po co taka głupia Gatka z twojej strony?
Najpierw obejrzyj później oceń .
tematy macie: chcesz sie zakładać to idz do STS,albo profesjonala i się zakładaj.

ocenił(a) film na 10
kugler

Doskonała riposta, kugler :* Tak, gimbaza w wieku 36 lat, Rales....Pogrążasz się jeszcze bardziej....

kugler

to bardzo ciekawe co mówisz ponieważ chciałem tak zrobić z "300:Początek imperium" w bet365 zakładach na życzenie, lecz mi odrzucili propozycję zakładu ;p heh

ocenił(a) film na 5
Rales

Ten film nie będzie niczym wspaniałym, idioci ocenią go na 7-10 za efekty. Reszta da ocenę koło 4-5. Już po zwiastunie widać że będzie to gniot z dobrymi efektami. :)

ocenił(a) film na 6
Rales

No i miałeś rację "mistrzu". Szału nie ma, ale ogląda się dobrze, bo to w końcu lekkie, łatwe i przyjemne (choć nie do końca spójne logicznie) kino rozrywkowe bazujące na utartych schematach i w miarę widowiskowych efektach specjalnych.

ocenił(a) film na 8
taomoguei

Z pewnością szału nie ma jak się ogląda CAM w rozdzielczości 8x4 piksele z trzeszczeniem popcornu zamiast dzwięku ;)

ocenił(a) film na 6
johny_bambo

Może w twoim wypadku tak było cebulaku, ja film oglądałem w Cineworld.

ocenił(a) film na 8
taomoguei

A to przepraszam. Zasugerowałem się tym, że oceniasz film, kiedy u nas jeszcze go nie grali.