PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684356}

Dracula: Historia nieznana

Dracula Untold
2014
6,4 102 tys. ocen
6,4 10 1 101662
4,3 20 krytyków
Dracula: Historia nieznana
powrót do forum filmu Dracula: Historia nieznana

TS/CAM

ocenił(a) film na 6

Mam tylko nadzieję, że wszyscy którzy tak namiętnie "hejtują" obejrzeli ten film w dobrej kinowej jakości siedząc w wygodnym fotelu, zamiast wlepiając wzrok w swój mega duży ponad 22 calowy monitor Full HD na którym leciała jakaś wersja TS lub CAM (oczywiście Full SD). Zazwyczaj właśnie Ci drudzy oceniają filmy które do naszych kin jeszcze nie weszły... Bo przecież po co nam jakość obrazu i efekty dźwiękowe, prawda ?? Prawdopodobnie wyolbrzymiam trochę, ale można to porównać do oglądania Transformers (czy innego filmu nastawionego na akcje i efekty) w jakości nagranej kamerką w kinie i późniejszego narzekania, że się nie podobało czy tekstami w stylu "nie porwał mnie ten film"... Podsumowując, mam nadzieję że film jest jednak lepszy niż już wystawiona ocena przez społeczność filmweb...

ocenił(a) film na 7
Cappie92

Zgadzam się, poczekajmy do piątku jak film wejdzie na ekrany kin i wtedy wypowiedzmy się - wydaje mi się że film będzie ciekawy pod względem efektów :)

ocenił(a) film na 4
Cappie92

Film ogladalam w kinie
Moze nie jest tak tragiczny jak Pompeje ale dzielnie goni.
Dla mnie za duzo ckliwosci, przegadania, heroizmu i poswiecenia
i gadanie, gadanie, udreczona mina, gadanie, udreczona mina.....

Calej akcji to tam moze bylo ze 20min
Jedyne co, to mi sie realizacja podobala. Faktycznie w domu, na kompie bym nie dala rady. W kinie, piekne scenerie.

użytkownik usunięty
Cappie92

byłam w kinie, ten film to porażka i tyle w temacie

ocenił(a) film na 6
Cappie92

OK, byłem w kinie... obejrzałem... Zazwyczaj potrafię znaleźć coś co pozwoli mi stwierdzić że pieniądze nie zostały wyrzucone w błoto, lecz nie tym razem. Fabuła nic ciekawego, efekty ?? żadne, niektóre sceny/teksty z potencjałem zostały wręcz zaprzepaszczone. Porażka :