PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684356}

Dracula: Historia nieznana

Dracula Untold
2014
6,4 102 tys. ocen
6,4 10 1 101662
4,3 20 krytyków
Dracula: Historia nieznana
powrót do forum filmu Dracula: Historia nieznana

film to totalne gówno i obejjrzałam do końca właściwie tylko przez gierszała, który i tak sie prawie nie pojawił ...przykre!
niech on jednak zostanie w Polsce, gra w teatrach bo to mu wychodzi i tu jest ceniony a nie gra w jakiejs hollywodzkiej
szmirze :/

roznokolorowy

mówiąc inaczej - niech lepiej siedzi na dupie w zapyziałej cebulandii i nie rozwija się nigdzie indziej. bra vo

ocenił(a) film na 3
SixteenJones

hmm.. no ja uważam akurat, że nasza cebulandia bywa całkiem ambitna w przestrzeni szeroko rozumianej sztuki i kultury. Polecam przejsc się czasem do teatru, może tego bardziej nowatorskiego.. nasi reżyserzy są naprawdę nieźli. A Gierszała akurat widziałam w 'Koniec' Warlikowskiego, dawien dawno, ale dobrze pamiętam, że grał i grał dobrze. Natomiast szuka nie szczescia w hollywoodzie często wrózy przygaśnięcie karier naszych gwiazd :/

roznokolorowy

przygaśnięcie karier słabych gwiazd. jeśli jest się beznadziejnym aktorem szukającym sławy i pieniędzy w ameryce to zwykle tonie się w morzu podobnych sobie pustaków. myślę, że gierszał jednak ma coś w głowie i chce zacząć być rozpoznawalny dla szerszej publiczności. każdy jakoś zaczynał.
co do cebulandii - sztuka może i ambitna, odbiorcy już mniej

ocenił(a) film na 8
roznokolorowy

Co tam robi? Hmmm, niech zgadnę. Gra?