PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684356}

Dracula: Historia nieznana

Dracula Untold
2014
6,4 102 tys. ocen
6,4 10 1 101662
4,3 20 krytyków
Dracula: Historia nieznana
powrót do forum filmu Dracula: Historia nieznana

mozliwy spoiler.

jeden rozwala wszystkich, no prosze nawet jesli posiada sile stu mezczyzn i szybkosc "swiatla" nie
uwierze ze sam rozwali stu stysieczna armie, a polegnie na srebrnych monetach, poza tym film
dobry ;p

ocenił(a) film na 7
Seba24

To jest dość proste do wyjaśnienia; jako wampir dostał nowe skille i miał wszystkich na hita a te nooby mu się nawet nie przebiły przez hp regen. Dodatkowo miał jeszcze WH i teleport hacka z tymi nietoperzami. No i w ogóle to przywołanie nietoperzy było całkiem OP. Co do monet; weak point i tyle.
EZPZ
GG

soptless

Gościu, uśmiałem się jak fretka z tego wpisu :D

soptless

za dużo World of tanks...

soptless

League of legends ftw ;)

ocenił(a) film na 7
Anna_Sandstorm

Nie grałem w żadną z tych gier. Ale kiedyś liznąłem trochę MMO :d

soptless

Ok. Bo odpowiedź brzmi, jakby pisał ją 100% gracz LOLa :)

ocenił(a) film na 5
Anna_Sandstorm

lol to kupa

Seba24

Może po prostu - nie powinieneś oglądać filmów o wampirach...
Bo to z założenia jedna wielka bzdura, której nie da się wyjaśnić w sposób nie drażniący...
No chyba, że wierzysz w wampiry...

ocenił(a) film na 8
Seba24

Gdybyś oglądał uważnie film, to wiedziałbyś, że SAM rozgromił tysięczną armię. Później za pomocą nietoperzy zniszczył tylko część armii, która niby liczyła sto tysięcy żołnierzy. Dopiero, gdy przemienił niedobitki własnych ludzi w wampiry, cała ta armia przestała istnieć. A sama siła stu ludzi nie oznacza, że może pokonać taką liczbę, tylko ta siła została skumulowana w jednym człowieku, co tworzy z niego całkiem dobrego zawodnika. Dołączając do tego inne umiejętności, które wymienił już soptless, można śmiało stwierdzić, że nawet taka armia nie miałaby z nim szans. Do monet nawet się nie wypowiem, bo to tak jakbyś chciał wypomnieć Supermenowi, że niby jest taki potężny, a ulega kryptonitowi. Przecież to tylko mały zielony kryształ... :O