PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=818321}
7,6 3,7 tys. ocen
7,6 10 1 3713
6,8 5 krytyków
Dragon Ball Super: Broly
powrót do forum filmu Dragon Ball Super: Broly

Według mnie dużo lepszy od starego filmu, lepiej opowiedziany. Aczkolwiek wyjaśnienie czemu Freeza chciał smoczych kul...mogli to sobie darować ;D Ale to jak zabił Paragusa ,i tak jego gra, coś za co lubię tą postać.
A animacja? przez całą godzinę świetna. Potem miejscami zaczyna kuleć, tak jakby budżet się kończył. Lubię bardzo dokładną animację,że widać każdy szczegół,ewentualnie lekkie uproszczenia. Ale od walki Son Goku z Broli ,czasami animacja była albo średnia(jak szybko się bili, to takie rozciągnięte ataki) Albo było parę, może z 4 momenty, jakby animacja była niedopracowana, postacie ruszały się jakby nie miały kości, takie gumiaki . No i coś koło 2 minut, efektów 3D połączonych z animacją jak z gry komputerowej :/ Ale na szczęście takiej growej animacji było mało. Więc ogólnie 8/10 Animacja 9/10. tak trochę ponad 5 minut słabszej animacji,to wynik świetny. Bo przez większość czasu była taka, jak ostatnia walka w dragon ball super ;) A może miejscami nawet jeszcze lepsza.

ocenił(a) film na 7
toyminator

Mi się podobało że zrobili wreszcie z Broliego bardziej interesującą postać a nie klauna. No i jego przemiana to coś więcej niż SS. No i dobrze że go finalnie nie uśmiercili najsilniejszy sayan nie zasłużył na to.

ocenił(a) film na 6
toyminator

Właśnie obejrzałem Broly na cda i dziwna sprawa. Rok temu widziałem tą scenę w 3D i była tragiczna. A dzisiaj już nie, normalna animacja 0.0 czyżby ja usunęli z wersji blue Ray?