Opowiadał historię o prasaiyanach, których grupka była dobrych i walczyli z tymi złymi ale jednak przegrali. Nie zostało dokładnie powiedziane, kim był pierwszy SSJGod
Dziwne, że kiedyś było tylu SSJ :D Jak za czasów freezera nikt nie mógł sobie wyobrazić tego poziomu xD
ja wiem kto to mógł być , oczywiście bardock który w poprzedniej specjalnej kinówce przeniósł się w czasie i być może się to mu udało
Według mnie to pewne, że pierwszym SSJ GOD był Bardock.
Po 1
Kiedy smok chce wymówić imię pierwszego boga, Goku nagle mu przerywa... ( podejrzane?? nie wydaje mi się xd )
Po 2
To kolejna okazja do zrobienia filmu o Bardocku...
Po 3
Sam w sobie film był jednym wielkim wstępem do czegoś...
Co do tego, że kiedyś było tylu SSJ, ja bym się nie zdziwił jakby istniała jeszcze jedna planeta z saiyanami, tylko tymi dobrymi xd
Rzeczywiście.. masz racie pierwszym SSJ GOD mógł być Bardock, ahh ten Goku, nigdy nie wie kiedy ma się ugryźć w język :P
Taaa i takiego Bardocka SSJ GOD zabił od tak sobie Frezer....
Jeżeli Bardock by nim był to by nie drżał na każde słowo Frezer....
No właśnie.. najpierw się zapoznaje z czym mówią inni a potem się piszę :)
http://www.filmweb.pl/film/Doragon+b%C5%8Dru%3A+Epis%C5%8Ddo+obu+B%C4%81dakku-20 11-648062
Z tego co pamiętam tam było powiedziane ze energię musi oddac 6 Saiyan a nie Super Saiyan bo przypomnijcie sobie że jak Pan oddawała energię (przez Videl) to nie była SSJ