PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661371}
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10705
6,7 6 krytyków
Dragon Ball Z: Kami to Kami
powrót do forum filmu Dragon Ball Z: Kami to Kami

Pytanko...?

ocenił(a) film na 10

Dlaczego, kiedy Goku stracił formę SSJGod i stał sie normalny to był tak silny? Na początku miał SSJ3 i moment przegrał. A tu normalna forma i silny jak diabli. Nie rozumiem tego :( Może mi ktoś to wytłumaczyć?

ocenił(a) film na 3
darren006

Obejrzyj film ze zrozumieniem, wręcz się ośmieszasz pytając o to co było wyjaśnione w filmie.

ocenił(a) film na 6
darren006

Bills wyraźnie mówił, że jeszcze przez jakiś czas po stracie formy SSJGod i wtedy gdy ja miał(wizualnie), Goku wchłaniał energię z otaczającego go świata. Stąd też zwiększona moc na normalnym poziomie. Rozumiem to w ten sposób, ze była w nim taka jakby skumulowana genki dama.

ocenił(a) film na 3
Atargurth

Ja to bardziej zrozumiałem jako wchłonięcie/przyswojenie chwilowe/nie chwilowe mocy boga do zwykłej formy i tym samym takie siłowe rozszerzenie limitu goku (czym Bills kwituje na koniec filmu ze nie widzi limitu w dla Goku) coś jak Ultimate Gohan.

ocenił(a) film na 8
michal9o90

tez to tak zrozumiałem

ocenił(a) film na 10
Atargurth

Teraz już rozumiem. A wg mnie Goku od początku był tym bogiem tylko jeszcze nie wiedział do czasu skumulowania tej energii.

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 8
Atargurth

zapomniałeś też dodać, że przed przemianą w SSJ God Vegeta, Gohan, Trunks i Goten oddali Goku swoją energie.