Nie mówie o sile nowego poziomu , ale o wyglądzie. Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem SSJ 3 albo SSJ2 ( w wykonaniu Gohan vs Cell ,bo nadal nie moge się dopatrzeć rożnicy miedzy Goku SSJ ,a SSJ2 ) to czułem podziw i dostawałem piany z ust na widok takiego kozaka. SSJ God nie umywa się nawet do SSJ. Zamiast zachwytu było tylko rozczarowanie. Nie jestem fanem SSJ 4 ,ale wyglądał dużo lepiej jako następne stadium po SSJ 3 , Które było kozackie. Sama nazwa SSJ God sprawia ,że człowiek oczekuje czegoś ,więcej niż pomarańczowego Kaio-kena i to do słownie oczy i włosy Goku są czerwone ,a aura pomarańczowa i to wszystko. Nawet przemiana się nie umywa troche błysków i już ,a przecież jak zmieniał się w SSJ 3 to planetą trzęsło już nawet przemiana w SSJ 4 robiła większe wrażenie.
choćby eng...
Nigdzie w sieci go nie ma, a jak jest to najczęściej są to zawirusowane pliki.
Na dragon ball wikia masz synospis, a na youtubie kilka ujęć zrobionych w japońskich kinach kamerką.
Tyle wystarczy, żebym wydał podobny osąd co kolega powyżej.
choćby eng...
Filmu nie obejrzałem ,ale na you tube piszesz ssj god transformation i jest 5 minutowy film nagrany kamerom w japońskim kinie jak goku przemienia się w SSJ God.
Masz Rację ;-). Też to widziałem i się rozczarowałem !!!!. Wyglądał jak z pierwszych części " Z " kiedy umarł pierwszy raz przy zabijaniu Radiza, kiedy ten " okrągły " bóg nauczył go nowej techniki, w tedy też świecił na czerwono :D
Dla mnie też to było ogromne rozczarowanie, sama postać na tym poziomie wyglada dość dennie i taka jest prawda, każda przemiana na wyzszy poziom była niebywała, ssj goku, sjj2 son gohan albo chociazby jak vegeta sie zmieniał, ssj 3 goku, no i oczywiscie ssj4 to było coś wielkiego i to wszystko robiło wrażenie a ta postać według mnei wygląda dośc komicznie.
Ja się jednak nie zgodzę - jako jedyny chyba. Uważam, że pójście w minimalizm w tej sytuacji było bardzo dobrym zagraniem, gdyż wszelkie kolejne formy polegały na przedłużeniu złotej grzywy, zmianie koloru lub dodaniu futra. Nawet wszelkie fanarty na tym bazowały, a tu pach niespodzianka.