PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661371}
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10699
6,7 6 krytyków
Dragon Ball Z: Kami to Kami
powrót do forum filmu Dragon Ball Z: Kami to Kami

Nie mówie o sile nowego poziomu , ale o wyglądzie. Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem SSJ 3 albo SSJ2 ( w wykonaniu Gohan vs Cell ,bo nadal nie moge się dopatrzeć rożnicy miedzy Goku SSJ ,a SSJ2 ) to czułem podziw i dostawałem piany z ust na widok takiego kozaka. SSJ God nie umywa się nawet do SSJ. Zamiast zachwytu było tylko rozczarowanie. Nie jestem fanem SSJ 4 ,ale wyglądał dużo lepiej jako następne stadium po SSJ 3 , Które było kozackie. Sama nazwa SSJ God sprawia ,że człowiek oczekuje czegoś ,więcej niż pomarańczowego Kaio-kena i to do słownie oczy i włosy Goku są czerwone ,a aura pomarańczowa i to wszystko. Nawet przemiana się nie umywa troche błysków i już ,a przecież jak zmieniał się w SSJ 3 to planetą trzęsło już nawet przemiana w SSJ 4 robiła większe wrażenie.

AndrewSiemanow

A powiedz mi skąd wziąłeś ten film? choćby eng łotewa ;d

ocenił(a) film na 8
Ysgramor

choćby eng...
Nigdzie w sieci go nie ma, a jak jest to najczęściej są to zawirusowane pliki.
Na dragon ball wikia masz synospis, a na youtubie kilka ujęć zrobionych w japońskich kinach kamerką.
Tyle wystarczy, żebym wydał podobny osąd co kolega powyżej.
choćby eng...

lestatvalois

Pewnie ogladal bo w japoni byl na premierze

Tsubasa10

Pier**lnij się w caban

miliki

Co to jest caban?

mgolab

Caban- pusty łeb

miliki

Hahahaha

mgolab

Gyvyrap dys aj dont anderstend. Co w tym smiesznego ?

miliki

Dobre słowo :D

mgolab

Hehehehe

Ysgramor

Filmu nie obejrzałem ,ale na you tube piszesz ssj god transformation i jest 5 minutowy film nagrany kamerom w japońskim kinie jak goku przemienia się w SSJ God.

AndrewSiemanow

Masz Rację ;-). Też to widziałem i się rozczarowałem !!!!. Wyglądał jak z pierwszych części " Z " kiedy umarł pierwszy raz przy zabijaniu Radiza, kiedy ten " okrągły " bóg nauczył go nowej techniki, w tedy też świecił na czerwono :D

Ysgramor

Cała przemiana dostępna jest chociażby na YT.

ocenił(a) film na 7
AndrewSiemanow

Dla mnie też to było ogromne rozczarowanie, sama postać na tym poziomie wyglada dość dennie i taka jest prawda, każda przemiana na wyzszy poziom była niebywała, ssj goku, sjj2 son gohan albo chociazby jak vegeta sie zmieniał, ssj 3 goku, no i oczywiscie ssj4 to było coś wielkiego i to wszystko robiło wrażenie a ta postać według mnei wygląda dośc komicznie.

AndrewSiemanow

Ja się jednak nie zgodzę - jako jedyny chyba. Uważam, że pójście w minimalizm w tej sytuacji było bardzo dobrym zagraniem, gdyż wszelkie kolejne formy polegały na przedłużeniu złotej grzywy, zmianie koloru lub dodaniu futra. Nawet wszelkie fanarty na tym bazowały, a tu pach niespodzianka.

gasior93

Nie chodzi tylko o to, że mało zrobili, ale oto, że super saiyan god jest strasznie podobny do kaio-kena mogli by się wysilić i sprubować czegoś nowego.