http://www.youtube.com/watch?v=S34zT4MejuI
I zmieńcie ten tytuł na "Dragon Ball Z Battle of Gods" Jezu ile można czekać.....
Mam kilka pytań, może ktoś śledzi temat lepiej niż ja. Moje informacje pochodzą jedynie z trailera i z opisu na wiki. Po pierwsze dlaczego Goku znajduje się w zaświatach? Po drugie dlaczego Gohan przemienia się w SSJ, przecież jemu już przemiana nie jest potrzebna? Tak poza tym to ultra boner i mam nadzieję że film na siebie dobrze zarobi, bo Toriyame po tylu latach wracającego do serii może przekona do kontynuacji. Nadzieja matką głupich, ale chciałbym zobaczyć coś lepszego niż crapowaty GT
Był na planecie północnego Kaio, bo przecież może się teleportować, niewykluczone, że on sam go wezwał. Co do Gohana to jak na razie są takie teorie, że może nie trenował tak czesto i zatracił Mystica.
Racja, z miejsca założyłem że ma nad głową aureolkę. Co do Gohana to mimo trochę fail, po walce z Cellem mimo braku treningu nie stracił SSJ2, stracił zmysł do walki a nie samą siłę/moc. Mam nadzieję że będzie to wytłumaczone.
Chwilowo nie trenował, ale później przecież bronił miasto, jako Great Saiyaman, mały bo mały ale jakiś tam trening miał ,a po Buu co pokazało DBGT już nie bardzo ; p