Dragon

Wu Xia
2011
7,1 1,4 tys. ocen
7,1 10 1 1383
Dragon
powrót do forum filmu Dragon

Chyba jeden z gorszych filmów z Donnie Yen. Film nudny,senny,bez żadnych ciekawych scen walk. Wogóle filmy made in Hongkong,są dobre tylko z czasów współczesnych,bo z czasów przeszłych to same ,,latające batmany,, i tego typu gówna. Film beznadziejny. Nie polecam.

tiltomasz

Kompletnie się nie znasz dobry scenariusz,dobra fabuła film ciekawy i trzyma w napięciu.Donnie Yen udowodnił że potrafi nie tylko walczyć ale i grać.Walki całkiem dobre choć niespecjalnie realne ale takich nierealności było w tym filmie więcej.Do tego świetne zdjęcia,muzyka no i ten klimat.Film jest made in China bo tych z Hongkongu już od dawna nie ma jakbyś nie zauważył.Co do czasów przeszłych czy współczesnych to nie ma większego znaczenia byle film miał dobry scenariusz,i fabułę.W końcu akcja filmu dzieje się w 1917 roku czyli nawet mniej niż 100lat temu ale dla szczylka wszystko co wydarzyło się dalej niż 10-15 lat temu to już zamierzchłe czasy nie godne uwagi...

szarit

Sam jestes ,,szczylek,, i naucz sie szczacunku do innych ,ze ktos moze miec inne zdanie na temat filmu,to że dostałes orgazmu przy tym filmie to nie wymagaj tego samego od innych i nie rzucaj jadu na innych. Zachowujesz sie jak typowy zawistny,polaczek,kóry nie umie uszanować innego zdania. Dla mnie ten film to gniot i basta. W mojej wypowiedzi wcześniejszej na temat filmu nie obrazam nikogo.

tiltomasz

O odezwał się krytyk i spec od gustów innych,tobie się nie podoba?ale czemu?a,tak bo za mało walk było,czy jeszcze jakiś zinnych przyczyn bo tego panie krytyk nie raczyłeś napisać.A swoją drogą jak ktoś ocenia film po tym że za mało walk to sorry ale to jak dla mnie cecha charakteryzująca właśnie szczylka bez obrazy...

tiltomasz

Co za gowniarz z Ciebie? Zanim zaczniesz wypisywac swoje opinie - chwyc do reki slownik jezyka polskiego! WSTYD

WOGÓLE - szczytem jest, ze raczyles napisac chociaz z "ó" a nie "u" - TO SLOWO dzieciaczku pisze sie OSOBNO.
Film bez ciekawych scen walk? Wg mnie sceny walki byly i to dosc interesujace. Nie kazdy film z elementami sztuk walk musi byc od poczatku do konca nimi naszprycowany! Film ma elementy dramatu i chyba nie potrafisz tego zrozumiec.

Osobiscie podzielam zdanie vel szarita, wiec nie bede sie rozpisywac zbytnio.

To co odpisujesz na jego tekst swiadczy o tym ile masz lat "zawistny polaczek", "orgazm" (wciskanie skrajności).

Film jest dobry i tyle, a jesli Ci sie nie podoba mogles napisac: nie podobal mi sie, a nie zaraz "gniot", "beznadziejny" - co to kuzwa jest?
Szkoda slow na taki element jak ty.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tiltomasz

To ciekawe, że ludzie czasem używają tylu wykrzykników co Ty, lub nawet więcej... po co, jak starczy jeden?

Przesadnego latania nie było, jeśli w ogóle "latali". Przyjemnie się to oglądało i nie spodziewałem się, że aż tak mnie ten film zaskoczy. Swoje argumenty możesz przedstawiać w bardziej kulturalny sposób, no chyba, że jesteś osiedlowym bucem, a mam nadzieję że nie... Tak więc peace ludziska! Spokojniej podchodźmy do krytyki swojej i innych! :)

ocenił(a) film na 9
tiltomasz

"Zachowujesz sie jak typowy zawistny,polaczek" ty nie obrażaj Polaków bucu s kąt ty jesteś cepie, że ci się film nie podobał to mnie gówno obchodzi,widocznie się kretynie nie znasz na kinie, szwabie głupi czy rusku tam, jeden grzyb i to i to gówno, Żryj ryż świnio

jeszcze żaden palant mi nie podniósł tak ciśnienia,mądry przez internet obcokrajowiec, powiedź na żywo tak do Polaka

ocenił(a) film na 9
tiltomasz

wal się szwabie

ocenił(a) film na 9
tiltomasz

piszesz jak jakieś szwabskie dziecko przed komputerem,zgrywające kozaka a w realu jest cichutki , ile masz lat , dzieciaku hitlera??? 5-10-15 ? zmieściłem się w przedziale, szwaby to typowe pionki do bicia,byłem w Niemczech i widziałem takich jak ty , typowe cioty

ocenił(a) film na 9
tiltomasz

Kilerowi dał 5 haha - rasowy szwab :) nie zrozumiały jest dla ciebie film nic dziwnego poziom nauczania w szkołach w niemczech jest taki że masakra , nie wiecie nawet na mapie gdzie wasz kraj leży :)

ocenił(a) film na 8
tiltomasz

Trzeba było się skupić na fabule, a nie oczekiwać scen walk... Wtedy nie wydał by Ci się nudny i senny.
Z resztą, to nawet nie są argumenty...

qzka

Prawdę mówiąc "w ogóle" to nie słowo. To dwa wyrazy.

tiltomasz

Kto cię spłodził to cię pomszczę. :P

grzegorz_cholewa

:D LOL, Killer post :P

ocenił(a) film na 7
matix87

Cóż za merytoryczna dyskusja!