PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504129}

Dredd

2012
6,4 55 tys. ocen
6,4 10 1 54969
6,5 40 krytyków
Dredd
powrót do forum filmu Dredd

Moim zdaniem film słaby sceny w dużym budynku tak samo jak w filmie Raid.Te zwolnienia slow co to miało być ala matrix po narkotykach.Sceny walki słabe.Dredd poruszał się niczym Robocop.bardzo słabe wykonanie bandziory wystrzelali ze 100tys pocisków z 3 maszyn a kula nawet go nie drasnęła.Co to miało być Dredd był jak odwrócony magnes które kule go omijają.Mógłbym jeszcze pare absurdalnych scen wypisywać ale nie chce mi sie.Ocena filmu 5/10.Dredd z 1995r o wiele lepszy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kaczoburger

Pojęcie o kinie mam więc sie nie wpieprzaj nam gdzie nie trzeba.ta recenzje co podałeś to śmiech na sali.Wielki rozmach Dredda ktory lepszy jest od Niezniszczalnych i królem akcji prosze przestań typowy polaczek jak ty w to uwierzy.Dla mnie jest to gniot jakich mało i gdyby nie troche akcji to bym mu dał 3/10/

kaczoburger

Właśnie sam sie oceniłeś wypad z mojego tematu bo dla takich jak ty nie ma wstępu.gimbusie

użytkownik usunięty

Znafco kina, jedyne co tam masz wspólnego z latami 80 to samochody.
I dodać jeszcze chciałem że jak byś się tak znał na filmach, to byś wiedział że film ten arcydziełem nie jest.

użytkownik usunięty
Cyszard

Nie jestem znafcą ani też znawcą, ale wiem tylko tyle, że masz jakiś poważny problem. Tym bardziej śmieszy mnie ten komentarz, bo nie znasz wszystkich moich ocen. Dobre kino akcji lubię a Dredd mi się podobał nawet bardzo z racji tego, że to dobrze zrobiony i napisany film, który nie ma niczego wspólnego z gniotami z Hollywood. Następnym razem, kolego, umieść zwrot 'w mojej skromnej opinii' zanim będziesz wypowiadał się o filmach.

(od góry przecież wiadomo, że osoby bystrzejsze i lepiej znające się na kinie Dredda docenią)
(Nie jestem znafcą ani też znawcą)
Widzę następny ma problemy ze zdecydowaniem się.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Ja ci kulturalnie odp. bez wyzwisk. Śmiało zgłaszaj ciekawe co powiędzą jak zobaczą kto pierwszy kogo wyzwał.

Cyszard

Dla przypomnienia (Nie nazywam siebie znawcą ale ciebie mogę nazwać głupim trollem.)

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

A oto początek twojej wypowiedzi z innego tematu o Dreddzie (Debile nieumiejące docenić dobrego kina akcji to dopiero debile... podwójne debile.)
Jak widać ty znasz te granice najlepiej.

użytkownik usunięty

Jak widzę nie ma sensu odzywać się na forach filmwebu, bo nie dość że się jest zwyzywanym to cię jeszcze taki policją zastraszy.

kaczoburger

bez wyzwisk

kaczoburger

wiesz mam 28 lat a nie jakiś nastolatek więc nie wiem skąd bierzesz te informacje że transformers jest dla nastolatków.Widać że masz jakiś problem z głową.

kaczoburger

Widać że sam masz jakiś problem z pryszczami tylko na mózgu.

Mesjasz_to_ja

Że niby co?

piter25

Fabuła jak i scenariusz nie są złe, ale jak się ogląda film ściągnięty z internetu na małym ekranie a nie idzie się do kina to potem się ma takie odczucia ..,

ocenił(a) film na 10
piter25

Żal mnie ściska za... kiedy czytam ten temat... I nie chodzi tu o film, który uważam za całkiem udaną ekranizację bezkompromisowego komiksu jakim jest Judge Dredd, tylko o dwóch imbecyli...
Piter25, w moim przekonaniu nie dość że nieuczciwie, to głupio skomentował film... bardziej się skłaniam do zdania Kaczoburgera...do czasu aż tenże ewenemencik nie wyjechal z tym "Polaczkiem"... NOSZ KLĘKAJCIE NARODY!! Toż to naprawdę trzeba było mieć niedobór jodu w dzieciństwie, żeby cos takiego napisać!! -I co smieszne, w tym momencie zacząłem kibicować w tej jakże ambitnej przepychance Piterowi25, z którego zdaniem się nie zgadzam. (!)
Panowie, przypuszczam, że żaden z was nie jest "gimbusem" niemniej jednak, obydwaj zachowaliście się jak kompletni idioci naskakując na siebie jak psy w rui... LITOŚCI.
Stwórzmy na tym portalu społeczeństwo, które będzie rozmawiać i rozważać swoje odmienne zdania na poziomie...
"Bydle jak, ale sie zachowujcie..."

PS. Od czasu jak w przeglądarkach pojawiła sie autokorekta... wieżyłem rze takich dórnych kfiatkuw jak "ZNAFFFFCA (przez szczerbę w zębach ...upss...zembach ) nie będzie" ...Ale na szczęście zawsze znajdą sie tacy ktUŻy wyjdą poza ramy...Dziękuje za to :)

kaczoburger

Ale twoja wina że jesteś gimbusem bo widać po twoich wszystkich komentarzach ze jesteś jeszcze dzieckiem może nastolatkiem który siedzi i ogląda wszystkie filmy w sieci 24h na dobe.I komentuje te swoje słownictwo o polaczkach.Zastanawiam się wogóle kim ty jestes że tak nie lubisz Polaczków pewnie jakiś Ukrainiec który podłapał troche słownictwa polskiego.albo Rusek

ocenił(a) film na 7
piter25

to chyba problem większości for że jest grupka fanboyów i grupka ludzi niedowartościowanych którym długi kabel internetu i szybka monitora dodaje odwagi. Moim zdaniem dred nie jest jakimś wybitnym filmem ale nie można powiedzieć ze jest zły. Dred jest filmem który dużo zyskuje po poznaniu całego uniwersum. A krytyka ze się czegoś nie rozumie bez próby przeczytania kilku komiksów jest jak śmianie się z supermena ze boi się tych "zielonych świecących kamieni".

zimn

Dokładnie popieram i czekam na film z Mrocznymi Sędziami lub chociaż z samym Judge Death vs. Dredd.

kadim_filmweb

Nowy Dredd zjada starego na śniadanie.