PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504129}

Dredd

2012
6,4 55 tys. ocen
6,4 10 1 54967
6,5 40 krytyków
Dredd
powrót do forum filmu Dredd

http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=62088

wygląda o 2 ,3 lub 4 klasy wyżej niż sylwkowy kicz

FvJ

hmm dziwne bo fabuła przypomina mi The Raid Redemption (zamknięcie w budynku) tylko że szefem jest kobieta, no i też coś produkują jakieś narkotyki czy leki

dodatkowo Karl Urban mówiący prawie identyko jak Brudny Harry

trailer jako taki ok, ale boje się że film jako całośc wyjdzie kijowo, obym się zdziwił bo Dredd to fajna postać
ale po tym co zobaczyłem mam mieszane uczucia....

rbk23

Ja czuję, że będzie dobrze. Film miał problemy. chodziły plotki, że Travis kłócił się z kimś tam, chyba montażystą albo producentem. Często filmy, które miały problemy, dobrze wychodzą, jak Godfather. Wiele jest przykładów filmów, które są świetne z początkującymi rezyserami, aktorami na dorobku i nieznanymi aktorami drugoplanowymi.

ocenił(a) film na 6
FvJ

Eee... wygląda antyklimatycznie.

ocenił(a) film na 6
FvJ

IMO wygląda jak sensacyjniak bez znaków szczególnych.
Niby są sędziowie i mają te swoje uprawnienia do skazania kogoś i wykonania wyroku, ale czy w tak prostej fabule (chyba że zwiastun zdradza naprawdę małą część filmu) ma to jakiekolwiek znaczenie? Mógłby to być GROM, SWAT, Punisher, czy Malanowski i efekt ten sam.

Swoją drogą - obie babki wypadają lepiej od Dredda.

ocenił(a) film na 6
Khaosth

Byłem wczoraj na "Niezniszczalnych 2" i miałem okazję zobaczyć ten trailer w kinie. Jest to bodaj pierwszy przypadek, kiedy trailer oglądany w kinie dostarczył mi mniej wrażeń niż trailer oglądany w necie. WTF? Oo