dałem 7/10.
Na początku nabijałem się z tego dość dziwnego postprocessingu. Jakieś dziwne sparksy itd.
Ale film mnie wciągnął. Fajne zabawki, efektowne umieranie... Tego chce dzisiejszy widz.
Ale mi się podobały dość nieoczekiwane zwroty akcji i nie wiedziałem co dalej. To było fajne.
Niefajne były miejscami efekty rodem z komiksu, zwłaszcza końcówka.
Tragiczne były policyjne motocykle... Tragedia. Oczywiście, że mogły by takie być ;)
Ale wyglądały jednak dość zabawnie...
P.S. Jeśli ktoś widział zajawkę Cyberpunk 2077 - takie umundurowanie było by fajne ;)
Ja też nie wiem jaką ocenę dać ze względu na to że początek był dość ciekawy a potem za szybko akcja trawiła do tego bloku i sceneria już była nie specjalna,zaczęło to być mniej ciekawe dla oka ale i tak efekty i akcja myślę zasługują na docenienie choć można było odczuć takie wrażenie jakby to był tylko epizod a nie cały film.I co tu dużo gadać taki narkotyk który daje szanse ekscytowania się byle czym przez milion spowolnień i przeszywanie na wylot umysłu drugiego człowieka to rzeczy cechy które prawie każdy by chciał.Moja ocena a niech będzie 7/10.Pozdro