PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504129}

Dredd

2012
6,4 55 tys. ocen
6,4 10 1 54967
6,5 40 krytyków
Dredd
powrót do forum filmu Dredd

gniot roku!!!

ocenił(a) film na 1

Co to miało być? Aż się specjalnie zalogowałem... Film wygląda jak kino klasy B do tego mina dredda tak sztuczna, że już na początku chciałem wyłączyć. Film tak głupi, że aż żal. Tak na szybko:
1) laska medium a mase rzeczy nie widzi...
2) laska przebrana za sedzinę mówi, że jak zobaczy medium to od razu strzeli a jednak się zastanawia...
3) podrobiony sędzia czeka z kulką dla dredd bo ten powiedział czekaj hehe...
Przewijałem go cały czas. Szkoda czasu. Dawno nie widziałem takiego gówna.

ocenił(a) film na 8
lapka666

to fajnie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
barry4500

1) jak ja czarnuch zdusił na przykład
2) nie ważne ale medium się zawachała i w tym momencie powinna zarobić kulkę
3) nie powinien nic zdąrzyć powiedzieć...
przewijałem bo się męczyłem... a z obrażaniem to się lepiej pohamuj kolego...
gdyby grał tu Stalone to na bank by lepiej wypadł niż ten koleś poza tym fabuła megaaaa słaba

ocenił(a) film na 4
barry4500

Barry co ty widzisz w tym filmie?

ocenił(a) film na 2
lapka666

Film o czym? Weszli do budynku, postrzelali i wyszli :) Bitch please :) 1.30h z życia! NIE OGLĄDAĆ!

ligator

Yippee-ki-yay, mothexxucker.

ocenił(a) film na 1
kadim_filmweb

Ten film to porazka.

malarzinho7

Bitch please
Saw II 7/10
Exorcist: The Beginning 7/10
Mirrors 2 7/10
Underworld: Rise of the Lycans 7/10
Jeepers Creepers 7/10
Give me break.

ocenił(a) film na 9
kadim_filmweb

Hahaha jaki lamus. Widać, że to gimbus jak ogląda takie filmy i nie dorósł do dreda.

ocenił(a) film na 1
barry4500

Czlowieku wiesz wejsc na profil i pokazac 7 filmow z moimi ocenami kazdy potrafi,po drugie to sa moje oceny i moje gusta filmowe. Wiec wez wyjdz na dwor.

ocenił(a) film na 7
ligator

A czego się po kinie akcji spodziewałeś? Że fabuła będzie super-mega-hiper-duper inteligentna?

ocenił(a) film na 1
barry4500

Wasze zdanie i obrazy nie ruszaja mnie,jak napisalem idzcie na dwor.

ocenił(a) film na 1
kuubaa

Chłopaku a chcesz mój adres żeby powiedzieć to mi w oczy? W obrażaniu przez internet to widzę wielu jest mocnych... A jeżeli ten film Cię porwał to ja gratuluję braku mózgu bo tylko wtedy mógłby mi się podobać...

ocenił(a) film na 8
lapka666

Nie chodzi mi o podobanie się, bo to kwestia gustu, tylko stricte o pytania jakie zadałeś. Trzeba trochę spojrzeć inaczej i "dodać coś od siebie", bo naprawdę te pytania były bez jakiegokolwiek sensu.

ocenił(a) film na 8
lapka666

"Film tak głupi, że aż żal"
Hahaha. krytyk pierwsza klasa. Ja nie mogę się przestać śmiać :D

użytkownik usunięty
lapka666

Tak, bo Nietykalni i Mroczny Rycerz Powstaje to nieskazitelne dzieła... Musimy odpowiadać na posty temu niewyżytemu hipokrycie?

ocenił(a) film na 4
lapka666

zgadzam się

ocenił(a) film na 4
lapka666

Gniot roku to nie. ale jak oceniłeś na 10 mrocznego rycerza to chyba nie jesteś zbyt obiektywny. W którym policjanci siedzą pół roku pod ziemią są w super formie, batman zjawia się tam, gdzie jest potrzebny, a bandziory zamiast strzelać do policjantów biją się piąstki można by wymieniać i wymieniać.

ocenił(a) film na 1
jukatos

fakt ocena zawyżona bo jego ocena ogólna jest wg zaniżona. dla mnie był mega. co do dredda to niczym mnie nie zachwycił w wręcz mega irytował dlatego dałem 1 żeby zaniżyć mu średnią

ocenił(a) film na 4
lapka666

haahha znałem jednego typa co też tak robił. Przecież to jest nienormalne.

ocenił(a) film na 1
jukatos

zgadzam się z Tobą ale każdy ocenia idywidualnie ;) ja będę oceniał tylko totalne dla mnie gnioty i będę im walił 1 albo te co mi się podobały i jak będą miały kiepską moim zdaniem średnią to dam 10 ;)

ocenił(a) film na 4
lapka666

Tylko wtedy niepotrzebnie wkurzasz ludzi i ich prowokujesz.

ocenił(a) film na 8
jukatos

Dlatego takich ludzi nazywamy pelnoprawnymi trollami. Jednak nie kazdy z nich jest na tyle glupi, aby sie przyznac.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 1
lapka666

popieram. Tak słabego filmu to dawno nie widziałem. Postrzelali się troche w budynki z pseudo-inteligentnymi gadkami i kabaretowymi minami Dredda i koniec.
I te sceny krwiste.. i ta pani piękna sędzina - wszystko mega dziecinada i tandeta.
To bardzo bardzo zły film.

ocenił(a) film na 8
pittek

NIe jest bardzo złym filmem, tylko dla znawców gatunku. Tym którym podobał sie "Hobo with shotgun" lub " Martwica mózgu" i inne filmy typu gore , bedą zadowoloni i z tego. Dobra sieczka, fajna muzyka, świetne efekty i ostry rozjeb. NIe zabrakło slow motion które wypadły lepiej niz w Matrixie ( pewnie zaraz mnie zjadą za ostatnie zdanie)

użytkownik usunięty
jurasldz

Tak, slo-mo wypadło lepiej niż w Matrixie, tak samo pozostałe składowe filmu :)

Proponuję temat zamknąć bo chyba nie będziemy tracić czasu na niedorozwiniętego intelektualnie trolla, niech sam się nakarmi!

ocenił(a) film na 4

Człowieku "Matrix" to bodajże film z 1999 roku, więc co Ty, tu porównujesz. Zresztą "Matrix" to tytuł absolutnie kultowy i BEZ PORÓWNANIA LEPSZY, pod każdym względem.

użytkownik usunięty
vince25xx

Mówię, że po prostu Dredd jest lepszy i to go będę oglądał częściej. Jakiś problem? :)

ocenił(a) film na 1
jurasldz

Dla znawców jakiego gatunku :>? tego co wymieniłeś: 'Martwica mózgu' albo 'Hobo.. ' - to może tak, ale na pewno nie komiksów i świata sędziego Dredda.
Ten film jest płytki i prosty jak barszcz w talerzu.

ocenił(a) film na 8
pittek

Było to fajne kino akcji z domieszka gore,czyli jak hobo with shotgun , a martwica mózgu komedia czarna , gore. A komiksu nigdy do reki nie wziąłem wiec nie oceniam filmu na podstawie komiksu.

ocenił(a) film na 3
jurasldz

...Zgadzam się...jest to jednak ekranizacja na podstawie komiksu...Podobnie Nolan zmienił wizję Batmana również komiksowego jednak na ogromy plus...Strasznie się zawiodłem tym filmem...trailery kinowe były ciekawe jadnak szkoda 24zl wydac idac do kina :/ na trochę sieczki...film bez wiekszego przekazu na pewno nie utkwi w mojej pamieci...a szkoda

ocenił(a) film na 4
lapka666

Fakt mina głównego aktora porażą . Do tego na jeden śmieszny telefon odcinają cały budek. Jak już wezwali pomoc i powiedzieli że bunt w budynku to przyjeżdża pomoc w postaci tylko dwóch sędziów i stoją pod wejściem. W ogóle mocno naciągany film.