PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228547
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

gdzie mozna znalezc ten film????

ocenił(a) film na 10
eweline2009

w kinie!!! a gdzie niby jak premiera była kilka dni temu
ahh no tak można obejrzeć TS , nie ważne że dźwięk do dupy , że słychać zjadaczy popcornu i kichaczy, nie ważne że jakaś baba akurat w kulminacyjnym momencie idzie do kibla. Ważne ze za darmo!!!

kaczkulec

taaaaaaaaaa..... dzieki za odpowiedz

eweline2009

jeśli chcesz obejrzeć film 'Drive' to TYLKO I WYŁĄCZNIE W KINIE!!!
jeśli jednak nie zależy Ci na jakości odbioru, klimacie, dźwięku i zadowolisz się półproduktem to takich śmieci na pewno można pełno gdzieś znaleźć w internecie:)

mi nie musisz dziękować za odpowiedź;)

Phoenix_11

A ja jestem wkurzony bo bardzo chciałem iść na ten film do kina a tu się okazało, że w Multikinie w Elblągu go nie puszczają. Dla mnie to jest skandal. Jeśli już dana sieć kin decyduje się na wyświetlanie jakiegoś filmu to powinna to robić w każdym kinie swej sieci w Polsce- a tu lipa. Podobnie było z reedycją Króla Lwa-też szykowałem się na seans a tu patrzę w repertuar w Elblągu-nie ma... Czytałem na forach, że tak samo było także z X-men: Pierwsza klasa- nie we wszystkich Multikinach w Polsce puszczali i ludzie też się wkurzali. Nie dziwię się. To jest lekceważenie ludzi.

ocenił(a) film na 7
kibic

Mam ten sam problem, z tym, że mieszkam w Płocku;/
Tutaj prawie nic nie grają... Oczywiście oprócz Smerfów;)

ocenił(a) film na 10
eweline2009

Eweline, widzę, że lubisz dobre kino. Wybierz się więc na "Drive", nie pożałujesz.

kaczkulec

taaaaaaaaaa..... dzieki za odpowiedz... u mnie premiera byla w maju i filmu w kinie juz nie ma. wiec zanim odpowiesz, pomysl!!! bo sa tacy ktorzy mieszkaja tez poza Polska!!! jechac komus kazdy potrafi!!!

eweline2009

No to bardzo ciekawe skoro film trafił do ogólnodostępnej dystrybucji 16 września. Na całym świecie, wcześniej tylko festiwale.

eweline2009

biorąc pod uwagę jak dużo polaków mieszka w UK zaryzykowałam przypuszczenie że i Ty tam mieszkasz. Sprawdziłam kiedy jest tam premiera : ‘Drive’ is set for release in cinemas September 16th in the US, and September 23rd in the UK.
Więc masz szansę iść do kina :-)
Są filmy które trzeba obejrzeć w kinie i ten film zdecydowanie do tej grupy należy.

gosia888

Według IP ma Austrię jako miejsce zamieszkania.

ocenił(a) film na 10
eweline2009

Najwcześniej ten film w kinach pojawił się 15/09 i było to m.in. na Węgrzech, jeśli u Ciebie w maju był tzn ze mieszkasz w Cannes i byłaś na festiwalu no cóż zazdroszczę :)
Prawdopodobnie u Ciebie jeszcze nie było premiery w Niemczech np. ma być dopiero w styczniu 2012
a żeby nie być gołosłownym:
http://www.imdb.com/title/tt0780504/releaseinfo

aha i ja po nikim nie jadę przeczytaj co napisałam a potem komentuj

eweline2009

ok wszystko jasne! dzieki za mile odpowiedzi :)

zerknelam na drive angry i pomylilam daty... ale u nas tego DRIVE nie ma nigdzie i chyba nie bedzie :( nigdzie nie moge go znalezc :(