PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228558
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Film bardzo mi się spodobał. Ma swój własny, lekko oldschoolowy klimat, co mnie bardzo
cieszy. Postać, którą gra Ryan Gosling jest po prostu wspaniała i tajemnicza. :) 10/10 Jak
nie spodobał się komuś ten film, proszę o kulturalne komentarze.

ocenił(a) film na 1
Rooney09

lol to ciekawe co jest twoim ulubionym filmem

wojtekp0811

Drive to film 10/10.

ocenił(a) film na 1
0wner2

jakby w filmie cos wiecej Spoiler potrafili mowic a nie lazic z mlotkiem,fabula przewidywalna jak ten typ co wyszedl i go zastrzelili,podczas napadu oczywiste bylo to wszystko tak jak to ze glowny bochater bedzie probowal mu jakos pomoc wyjsc z tarapatow,to samo chodzi o tych typow z pod ciemnej gwiazdy film da sie przewidziec od samego poczatku a zasluguje odemnie na 0 stracilem tylko 120 min zycia muminki byly by juz ciekawsze

wojtekp0811

Skończ się kompromitować dzieciaku.

ocenił(a) film na 10
wojtekp0811

Przepraszam, ale to moja sprawa i mój osobisty wybór. Moim zdaniem jest to świetny film, który jest świetnie nakręcony, jeśli coś Ci się nie podoba oglądaj coś innego.

ocenił(a) film na 3
Rooney09

Ja ci kulturalnie odpowiem co mi się w filmie nie podobało. Film przede wszystkim jest słabo nakręcony, gra aktorów bardzo słaba. Główny bohater nie wiem czy ma grać takiego przychlasta czy coś w nim jest nie tak. Odpowiada po dłuższym czasiejakby był spowolniony w rozwoju ale może takie było założenie twórców by pokazać jego przemyślenia. A jeśli chodzi o fabułę to gra jelenia który sie zauroczył bebeczką mieszkającą obok która i tak ma faceta a ten z nim jeszcze razem robi skok po czym chce pomścić jego śmierć... Dziwne... W opisie jest napisane że to film akcji a więcej tam było komedii. Np w windzie. Koleś jest zwykłym kierową i nigdy nie trzymał klamki w ręku a tu nagle młotkiem rozkwasza głowe delikwenta zaraz po tym jak skończył się pieścić z panienką i jeszcze do tego taki opanowany heh, a potem łazi w tej zafajdanej krwią kurtce przez reszte filmu. Inne spostrzeżenie to takie że boss mafi np na parkingu dlaczego jest bez obstawy? Od kiedy to wymiany dokonuje się z bossem mafi bez obstawy? Ale może tak miało być. Film mógłby być naprawde świetny bo pomysł był ok ale wykonanie to totalna porażka