Film bardzo mi się spodobał. Ma swój własny, lekko oldschoolowy klimat, co mnie bardzo
cieszy. Postać, którą gra Ryan Gosling jest po prostu wspaniała i tajemnicza. :) 10/10 Jak
nie spodobał się komuś ten film, proszę o kulturalne komentarze.
jakby w filmie cos wiecej Spoiler potrafili mowic a nie lazic z mlotkiem,fabula przewidywalna jak ten typ co wyszedl i go zastrzelili,podczas napadu oczywiste bylo to wszystko tak jak to ze glowny bochater bedzie probowal mu jakos pomoc wyjsc z tarapatow,to samo chodzi o tych typow z pod ciemnej gwiazdy film da sie przewidziec od samego poczatku a zasluguje odemnie na 0 stracilem tylko 120 min zycia muminki byly by juz ciekawsze
Przepraszam, ale to moja sprawa i mój osobisty wybór. Moim zdaniem jest to świetny film, który jest świetnie nakręcony, jeśli coś Ci się nie podoba oglądaj coś innego.
Ja ci kulturalnie odpowiem co mi się w filmie nie podobało. Film przede wszystkim jest słabo nakręcony, gra aktorów bardzo słaba. Główny bohater nie wiem czy ma grać takiego przychlasta czy coś w nim jest nie tak. Odpowiada po dłuższym czasiejakby był spowolniony w rozwoju ale może takie było założenie twórców by pokazać jego przemyślenia. A jeśli chodzi o fabułę to gra jelenia który sie zauroczył bebeczką mieszkającą obok która i tak ma faceta a ten z nim jeszcze razem robi skok po czym chce pomścić jego śmierć... Dziwne... W opisie jest napisane że to film akcji a więcej tam było komedii. Np w windzie. Koleś jest zwykłym kierową i nigdy nie trzymał klamki w ręku a tu nagle młotkiem rozkwasza głowe delikwenta zaraz po tym jak skończył się pieścić z panienką i jeszcze do tego taki opanowany heh, a potem łazi w tej zafajdanej krwią kurtce przez reszte filmu. Inne spostrzeżenie to takie że boss mafi np na parkingu dlaczego jest bez obstawy? Od kiedy to wymiany dokonuje się z bossem mafi bez obstawy? Ale może tak miało być. Film mógłby być naprawde świetny bo pomysł był ok ale wykonanie to totalna porażka