PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228547
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Po pierwsze film bardzo ciekawy, trzymający w napięciu nie prosty film akcji jak większość
nowych produkcji, bardzo ładnie pokazane jest w nim że z mafią się nie zadziera, nie
przeładowany bujną akcją dużo reali np.: w scenie gdy "Driver" dzwonił do "Nino" jego głos
drżał z nerwów i nadmiaru adrenaliny. Jednocześnie widać było tą świetną grę aktorską
jaką pokazał Ryan, czułem się jak by to była prawdziwa historia a nie jakiś kolejny śmietnik
co pokazują współczesne produkcje kina akcji i za co dostają nagrody... za bzdurne
komputerowe efekty itd... Dlatego gorąco polecam! Film myślę dla każdego powyżej
pewnego poziomu IQ.. :)

deemc

Ja niee jestem tworca tylko widzem i moge oceniac film w zaleznosci od tego co uwazam. A jak tobie moje wypowiedzi sie nie podobaja to ich nie czytaj. Skoro wydalem iles tam zeta za seans filmowy to prawo do krytyki mam w cenie biletu.

ocenił(a) film na 9
roman38

okey to nie wyśmiewaj innych wypowiedzi w tym też moją i nie krytykuj ich bo za nie akurat nie płaciłeś "ileś tam zeta".

deemc

"bardzo ładnie pokazane jest w nim że z mafią się nie zadziera"

jak można bardzo ładnie pokazac, że z mafią się nie zadziera? zawsze raczej bardzo brzydko się dzieje gdy z mafią się zadziera. :)

ocenił(a) film na 9
Odudu

no tu mnie masz :) pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
deemc

troche nieuczciwie osadzasz, ja dalem ocene 6/10 ponieważ mi film sie ie podobał ale nie mówie że ludzie którzy się tym filmem zachwycali to debile

ocenił(a) film na 9
minek93

..nie mówię że są to "debile" . Po prostu są to ludzie którzy nie dojrzali emocjonalnie do tej produkcji. pozdrwiam

deemc

Nigdy jeszcze nie widziałem na tym serwisie tak zachęcającej recenzji(?) :D