PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228547
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Moim zdaniem zbyt brutalne sceny, a także przeciąganie w niektórych momentach wyszło tylko na złe. Genialna muzyka. Oczekiwałem więcej akcji (niekoniecznie w postaci rozgniatania głowy faceta). Momentami ckliwy jak Twilight.

Po pierwszej scenie z napadu na bank wiele sobie obiecywałem. Niestety się zawiodłem...

ocenił(a) film na 2
rki

Popieram w 100% oczekiwania ogromne, rozczarowanie jeszcze większe, że dotrwałem do końca to był cud może dlatego że wierzyłem do końca że coś się w nim zacznie dziać.

ocenił(a) film na 7
rokef

Dłużyzny, przesadne, męczące przemilczenia. I ta scena na końcu, gdy siedzi w wozie i megadługo nie mruga.. Chociaż oczywistym było to, że i tak mrugnie :D
4/10 za Under Your Spell - Desire.
;)

ocenił(a) film na 9
heelas

Dobry film ma dlugie sceny, ktore daja do myslenia

ocenił(a) film na 9
rokef

Trzeba bylo w takim razie w ogole nie oglądac

rki

Najlepszy film w historii kina. 10/10

ocenił(a) film na 5
0wner2

chyba niewiele widziałeś w takim razie, no ale z gustami nie dyskutujmy... masz prawo tak sądzić....

rki

Widziałem mnóstwo, a ten był zdecydowanie najlepszy.

ocenił(a) film na 7
0wner2

owner 2: tak jesteś najwybitniejszym znawcą naprawdę. to ju wiemy , nie musisz się dalej produkować,każdy wie że najlepszy aktor to Statham, a Niezniszczalni i Adrenalina to genialne filmy..... Artysta to średniak, a Drive to najlepszy film jaki w życiu widziałeś.-zbyt wiele tego nie było,chociaż ostatnio rzeczywiście nastąpił regres zacząłeś się poprawiać, oglądać lepsze filmy,tak trzymać;''''

forest123

owner2: tak jest mistrzu, idź się lecz trollu, wielki znawca król ćwoków, jesteś numerem 1 łajzo wśród trollów, pozdrówko

ocenił(a) film na 9
storm12

lol

nikike

jaki lol? dla niedoinformowanych użytkowników jak ktoś jeszcze nie wie to jednym z najgroźniejszych trolli jest OWNER2 który ma kilka kont, Kolo ma ,,SYNDROM STATHAMA" to poważna choroba, ale beka niezła

ocenił(a) film na 9
storm12

0wner2 ma kilka kont? To prędzej ludzie pokroju Warborna mają kilka kont.

nikike

kładę na to

ocenił(a) film na 9
storm12

No, mój temat o Ojcu Mateuszu i Domie Złym usuwają z automatu, a temat o twisterze screenwise'a to siedzi i nikt go nie usuwa. Albo on ma rzeczywiście plecy u redakcji, albo ja się staję drugim Decepem(chociaż tematu o zorzach nie usunęli), albo wszystko naraz. Po DecepticOFF zrobili nikikeOFF.

ocenił(a) film na 9
storm12

Czemu go obrazasz?

ocenił(a) film na 7
rki

Popieram, muzyka genialna, film niezły, ale oczekiwałam więcej

ocenił(a) film na 8
demonka25

jak wyżej , czegoś zabrakło, a niektore sceny za bardzo przeciągane. 7/10

ocenił(a) film na 9
rki

Z reguły też nie przepadam za krwawymi scenami, ale tu brutalność mnie nie raziła.

ocenił(a) film na 6
Ulisseska

Popieram autora tego posta... film niezły, ale mógł być lepszy tak 6,5/10

ocenił(a) film na 9
Ulisseska

Człowiek jest zrobiony z mięsa, krwi i kosci wiec dobrze ze to pokazali

ocenił(a) film na 9
rki

A dla mnie to wszystko co napisales jest plusami filmu