Moim zdaniem zbyt brutalne sceny, a także przeciąganie w niektórych momentach wyszło tylko na złe. Genialna muzyka. Oczekiwałem więcej akcji (niekoniecznie w postaci rozgniatania głowy faceta). Momentami ckliwy jak Twilight.
Po pierwszej scenie z napadu na bank wiele sobie obiecywałem. Niestety się zawiodłem...
Popieram w 100% oczekiwania ogromne, rozczarowanie jeszcze większe, że dotrwałem do końca to był cud może dlatego że wierzyłem do końca że coś się w nim zacznie dziać.
Dłużyzny, przesadne, męczące przemilczenia. I ta scena na końcu, gdy siedzi w wozie i megadługo nie mruga.. Chociaż oczywistym było to, że i tak mrugnie :D
4/10 za Under Your Spell - Desire.
;)
chyba niewiele widziałeś w takim razie, no ale z gustami nie dyskutujmy... masz prawo tak sądzić....
owner 2: tak jesteś najwybitniejszym znawcą naprawdę. to ju wiemy , nie musisz się dalej produkować,każdy wie że najlepszy aktor to Statham, a Niezniszczalni i Adrenalina to genialne filmy..... Artysta to średniak, a Drive to najlepszy film jaki w życiu widziałeś.-zbyt wiele tego nie było,chociaż ostatnio rzeczywiście nastąpił regres zacząłeś się poprawiać, oglądać lepsze filmy,tak trzymać;''''
owner2: tak jest mistrzu, idź się lecz trollu, wielki znawca król ćwoków, jesteś numerem 1 łajzo wśród trollów, pozdrówko
jaki lol? dla niedoinformowanych użytkowników jak ktoś jeszcze nie wie to jednym z najgroźniejszych trolli jest OWNER2 który ma kilka kont, Kolo ma ,,SYNDROM STATHAMA" to poważna choroba, ale beka niezła
No, mój temat o Ojcu Mateuszu i Domie Złym usuwają z automatu, a temat o twisterze screenwise'a to siedzi i nikt go nie usuwa. Albo on ma rzeczywiście plecy u redakcji, albo ja się staję drugim Decepem(chociaż tematu o zorzach nie usunęli), albo wszystko naraz. Po DecepticOFF zrobili nikikeOFF.
Z reguły też nie przepadam za krwawymi scenami, ale tu brutalność mnie nie raziła.