To był pierwszy film w moim życiu, z którego wyszłam w połowie z kina. Jeśli dialogi byłyby
jeszcze wolniejsze, można byłoby się spokojnie zdrzemnąć. I ta fabuła... i ta gra aktorska.. a te
brutalne sceny? Tak, wywoływały u większości śmiech, nawet u mnie, choć przez większość
czasu zakrywałam oczy. Porażka..
Oj biedactwo nie dorosłaś jeszcze do takich filmów,proponuje legalna blondynkę po raz enty obejrzeć :P
no jasne, a ty idź oceniaj innych ludzi po tym, że im się jakiś film nie podobał, clever :*
dziecko drogie,no dobra jakie filmy tobie pasują?Dopiero co się zalogowałaś i oceniłaś jeden raptem film i to nielubiany przez ciebie,co mam mysleć o tobie...
nic nie myśleć człowieku. a przede wszystkim nie oceniać, skąd się urwałeś? Zarejestrowałam się specjalnie, by ocenić ten film, bo przez wasze oceny moje 20 zł sobie poszło w świat :)
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/320539_119984884774644_1000028939 94572_96108_257744377_n.jpg
O SUPER, będę mogła zaprosić Pana aronna na jakąś nową część Legalnej Blondynki!
Po pierwsze panienko widać że gustujesz w filmach gdzie sie na ekranie dużo dzieje,niekoniecznie z sensem,aby było dużo bum,po drugie najpierw gdy idę na film patrze kto go zrobił,z czego jest znany dany rezyser jakiegoś filmu,po trzecie czytam komentarze(bez spoilerów)albo czytam recenzję przez fachowego krytyka,dopiero wtedy decyduje się czy film podpasuje w moje gusta...Dlatego też na Szybkich w kinie nie byłem za dużo idiotyzmów :P
pewnie, że widać, bo oceniłam dobrze Fast and Furious, i całe szczęście! Macie skąd tworzyć swoje debilne argumenty! :)
Proponuje dla ciebie do przeczytania ten temat:
http://www.filmweb.pl/film/Drive-2011-399746/discussion/Ludzie+przestali+chcie%C 4%87+ogl%C4%85da%C4%87+filmy.,1741649
Właściwie ja się nie dziwię,że ten film ci nie pod pasował....To typ kina,które ma mało do zaoferowania płci żeńskiej(przynajmniej dużej jej większości)i ja to w pewien sposób rozumiem(druga połowa filmu epatuje dość dużą dawką brutalności)ba nawet męskiemu gronu też może nie leżeć(za mało akcji ale przede wszystkim,spokojna,leniwa narracja).Podsumowując,filmy tego reżysera są dla wąskiego grona odbiorców(bardziej cierpliwego),a w szczególności wszystkie te które powstały przed Drive,na nich to dopiero byś wymiękła.Jego najnowszy tez jest,że tak powiem ciężki ale już w ładnym opakowaniu(piękne zdjęcia miasta nocą,muzyka)jest po prostu mniej surowy,reżyser postanowił wreszcie iść na mały kompromis z publicznością,by zaistnieć w większym gronie odbiorców,wiadomo kasa potrzebna na dalsze projekty.
No ale nic,wracając do Ciebie,nie mogę zrozumieć jednego jak można ocenić Szybkich na 9/10 a Drive na marne 1.
Ps.Pozdrawiam.
może te 1 to nie do końca moja ocena tego filmu. Może 2 by dało radę :) Ale chciałam troszkę zbić tę zawyżoną ocenę :)
Mojej dziewczynie sie bardzo podobal, nie poszla ze mna i kumplami do kina bo ogladnela trailer i myslala ze to kolejny film jak fast and furious. Promocja jest naprawde nietrafiona, ale przynajmniej film zarobi na siebie dzieki takim ludziom jak angiem29, która czuje się orżnięta. Jakby nie patrzeć jest to też niezła zagrywka reżysera, ciekawe czy nie zrobił tego specjalnie? :) Należą im sie te pieniądze.
Filmy oceniane na 2 czy 3 : Potwór z mokradeł, Boa kontra Pyton, Pająki 2, Księżniczka z Marsa, Siedem przygód Sindbada, Ośmiornica, Pasożyt, Węże w pociągu, Skalny Olbrzym, Aztecki tyranozaur itd. itp. i porównujesz do tego Drive, choćby to była Twoja prowokacja , to ja na Twoim miejscu dałbym tą jedynkę, ale dać jedynkę i jeszcze chwalić się tym na forum, to tego nie rozumiem... uważasz że Potwór z Mokradeł jest lepszym filmem???