no jak się daje 9/10 "Zmierzchowi" to nic dziwnego, że taki film dla Ciebie to gniot :-)
haha dokładnie. Ziomek wybrał dla siebie za trudny reprtuar... lepszy by był Tabaluga xD
A film naprawde dobry mało dialogów i dlatego jestesmy zdani na naszą główkę.
No oczywiście kolejny fan kina akcji który się przeliczył. Liczył na prostą rozrywkę, a dostał ambitniejszy film.
http://www.filmweb.pl/film/Room%2C+The-2003-252299
Jak ktoś po oglądnięciu tego czegoś stwierdzi że "Drive" to najgorsza produkcja jaką widział to...
ja nic lepszego ostanio nie widziałem, drive 9/10 rewelacja
muahahah idz ogladac zmierzch 9/10
pozdro600
gorszego filmu? stary masz 100%tową rację. mumia powraca: CZAD! Bad Boys II: poezja!
Podaj mi błagam dowody wyższości wyżej wymienionych filmów od Drive. OŚWIEĆ MNIE. reżyseria, muzyka, montaż czy co? pewnie gra aktorska Brendan Fraser'a, któgo osobiście uważam za słabiaka bije na łeb Ryana Goslinga?
nie musze sie nikomu z niczego tlumaczyc... to jest moje zdanie i nie zmienie go!!! a co do innych filmow nawet nie wiem co doklanie ocenialem. Co do oceniania czyjejs inteligencji bez poznania kogos to juz inna bajka i mam swoje zdanie o takich ludziach.... :) nie kazdy musi lubic takiego rodzaju filmy i ja do nich naleze wiec glupie teksy i komentarze zostawcie dla siebie bo w taki wlasnie sposob pokazujecie swoj poziom...