...chcialem skomentowac film "Drive"lecz sobie daruje...Kocham DOBRE kino i dlatego tez postanowilem tutaj zagladac.Jednakze nawet tutaj "nihil novi sub sole"Gdyz mnimum dyskusji i fachowych ocen.Jednak wiele tego,czego na wszystkich innych Forach... bez liku.Pojedynek na obrazanie i w chorym mniemaniu; windowanie swego ego-poprzez sprowadzanie innych"na nizszy poziom"Obelgi nie sa argumentem,lecz jak to komus wytlumaczyc-jezeli bedac Anonimowym uwaza ,iz Mu wszystko ujdzie.Nie wiedzac,iz Kulture bycia,albo sie ma albo...
tj własnie magia internetu :) każdy mając poczucie swojej anonimowości może powiedzieć wszystko o kim tylko chce. Chcąc czy nie i tak skomentowałeś ten film :) ja wciąż jestem pod jego urokiem :)
ladymartiful:
no...nie wiem,czy taka "magia:,to nie zwyczajne chamstwo.Bo obrzucanie innych inwektywami -to ;Primo brak kultury.Secundo to miejsce wylacznie na wymiane wrazen... i recenzje.Terrttio zniecheca innych ,rzeczywistych milosnikow kina,nie mogacych sie przebic ,przez gaszcz durnych -czesto nie na temat komentarzy.Do tego,kazdy oryginalny i merytorycznie uzasadniony / z prozaicznej przyczyny nierozumienia wpisu,przez notorycznych"koneserow kina" / zostaje ,wysmiany-malo tego-czesto Jego Tworca bywa opluty,dla samej radosci z oplucia.W moim przypadku / gdyby ktos mnie choc przez minute znal osobiscie- NIGDY nie odwazylby sie na obrazanie,wielu innych-mysle tez/.Wiec tylko bezkarnosc "tworzy "takie Forumowe "tchorzoNetki"Pozdrawiam rottek
Ps.A film z tych co lubie.Do kultowego,mu jeszcze...ale.w otoczeniu dzisiejszego chlamu- ma u mnie 10/10
Internet łamie bariery pomiędzy różnymi środowiskami, ludzi inteligentych, kulturalnych i durnych, chamskich , tutaj wszyscy sie spotykamy i wszyscy jestesmy zdziwieni jak mozna byc takim albo innym...
Mi nie przeszkadza że ktos mnie zwyzywa, nie zrobił tego mi tylko swojemu wyobrażeniu o mnie, gdyby to zrobił w oczy dostałby w zęby.
Film mi sie bardzo podobał, na szczescie nie był klonem transportera, chociaż początek na to wskazywał, kierowca lepiej jeździł itp...