PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228547
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

bo na dvd nawet nie próbuję szukać

Jkeeper

W kinie! Nie warto oglądać jakiejś kiepskiej kopii bo to wpłynie znacząco na minus.

ocenił(a) film na 10
neo_angin

koniecznie w kinie! nie wyobrażam sobie oglądania na małym ekranie, szczególnie na monitorze komputera! tylko w kinie można odczuć ten klimat.

ocenił(a) film na 10
Jkeeper

zgadzam się z przedmówcami ! tylko w kinie, bo tylko tam możesz poczuc klimat filmu !

użytkownik usunięty
iza_r_

powiedz to tym, którzy leżą sparaliżowani i od dziesięciu lat komunikują się ze światem za pomocą klawiatury.

ocenił(a) film na 1

ok, dzieki. tobie tez, 1565

użytkownik usunięty
Jkeeper

nie za bardzo rozumiem twoją wypowiedz, tak czy inaczej, szkoda, że nie ma czegoś takiego co zrobili już dla teatru, że można obejrzeć online sztukę za 10-15 zł, no bo czasami się zdarza, że ktoś faktycznie nie może pójść do kina a skręca go, żeby zobaczyć jakiś film na który czekał bardzo długo. co z tego, że 99 % ludzi którzy pytają gdzie można obejrzeć ten film online nie ma takiego problemu.
co z tego.
in dubio pro reo.

a poza tym w dobie niebajecznie drogich ogromnych telewizorów podobny klimat można sobie zrobić w domu.

ocenił(a) film na 1

myslalem, ze to Twoj poprzedni post pił do mnie - i stąd ta kurtuazja

ocenił(a) film na 10
Jkeeper

Nie wiem, raczej trzeba będzie trochę poczekać na godną wersję w necie
PS nie mam pojęcia jak do treści tematu mają się wszystkie wypowiedzi "tylko w kinie!"... świat płacze

Marcinekk

Mają bo film jest tak zrobiony że bez świetnego kina domowego trudniej będzie odczuć jego genialność w domu niż w kinie. Zresztą film zasłużył na zarobek.

ocenił(a) film na 10
neo_angin

Możliwe że masz rację natomiast mi chodziło stricte o pytanie z tematu, on nie chce iść do kina tylko oglądać na kompie akurat.