Na imdb widocznie ludzie docenili ten film, co widac po sredniej ocen -8.1. Bardzo dobrze.
Ja prowokuje ? Czlowieku zastano sie. Wyskoczyles z totalna bzdura, wiec jak mozna cie nie wysmiac ?
No, czlowieku, bo zaraz dojde do wniosku, ze gadam z kolejnym trollem. Dlaczego wy sie tak mnie czepiacie ? Nie moja wina, ze moja lista cieszy sie popularnoscia wsrod adminow.
Nie będę rozmawiał z osobą, która nie przestrzega podstawowych norm i praw ustawionych już 2000 lat temu, przez Pana Jezusa. Ten film obfituje w zły język i czyny niegone człowieka wychowanego w religii katolickiej, jedynej prawdziwej religii.
Czyli jestes trollem. To ty, van_helsing ? Jesus_drugi ? Czy inny przyglup ? Jesli chcesz robic burdel na forum, prosze bardzo. Mam to gdzies.
Trollem nazywać osobę, która stosuje się w życiu do praw ustanowionych przez Pana Jezusa i spisanych w czterech ewangeliach. Brawo szatanie. Pamiętaj, że Bóg to Duch Święty, Syn Ojca i Ojciec Syna!
Nie pisz do mnie. Nie życzę sobie, żeby pisała do mnie osoba, która bez wątpienia nie uzyska odkupienia i życia wiecznego. Szkoda mi ciebie (specjalnie z małej litery żeby podkreślić brak szacunku), no ale cóż. Pan Jezus może Ci wybaczy, ale Matka Jego Niepokalana Maryja Wniebowzięta wątpie.
Szkoda, że TVN, Palikmiot i ten debil Powiatowy zatruli ci mózg. Może w głębi duszy nie jesteś złym człowiekiem i kochasz Pana Jezusa. Za Generała Kaczyńskiego nie byłbyś takim ignorantem, ale cóż.... 'Polacy' wolą Pluska i Komoruskiego.
Gratuluje. Pierwsze miejsce w moim rankingów chamów internetu.
Nie trawię ironicznych uśmieszków ateuszy!
:) Ty nie zaslugujesz nawet na miejsce w mojej liscie trolli, bo prezentujesz zbyt zenujacy poziom :))