kupiłam dwie kurtki w Anglii dla brata ale niestety nie doszły ach ta zagranica znalazłam na
allegro ale niestety nie mają 4 xl (brat jest duży) znacie może jakiś sklep w Polsce który sprzedaje
te kutki nie chce nic z zagranicy.Jemu się podoba strasznie a ma urodziny i tak pomyślałam że
może ktoś mi pomoże
http://allegro.pl/meska-kurtka-replika-kurtki-z-filmu-drive-i3113168496.html
według sprzedawcy ma wszystkie rozmiary.
na prawdę mu sie podoba??? jest strasznie wiejska. Oczywiście nie obrażam Twojego brata, każdy nosi to co lubi ale chyba bym padła ze śmiechu widząc na ulicykolesia w złotej kurtce z tym skorupiakiem na plecach
jak sie ma 15 lat to sie ze wszyskiego smieje... kurtka jak kurtka ale 600 zeta to 3ba na glowe pasc a film swietny
Tu nie chodzi o estetykę czy styl kurtki. Chodzi o styl życia. ,,Drive" to jeden z niewielu naprawdę kultowych filmów ostatnich lat, sam chciałbym te kurtkę.
Nie do końca. Ludzie lubią otaczać się gadżetami ,symbolami z ich ulubionych filmów. Ta kurtka jest piękna właśnie w swej tandecie, ale pasuje tu jak ulał. Gdybym taką miał, to do jazdy za kólkiem chętnie bym odziewał
Podszycie postów ironią to dobry pomysł, ale wierz, mi naprawdę nie musisz. Nie jestem świrem nap unkcie Drive, tylko tłumaczę Ci, że posiadanie tej kurtki to nic złego.
z pełna powagą mówię a raczej piszę że mój poprzedni post nie był podszyty ironią. Chodziło mi o to że rozumiem teraz Twój punkt widzenia.
W takim razie równie szczerzę cieszę się, ze doszliśmy do jakiegoś porozumienia. Pozdrawiam:)
Tak na marginesie: skorpion jest pajęczakiem, nie skorupiakiem. A film rewelacyjny. Już dawno mnie żaden obraz nie trzymał w takim napięciu.
oooo widzisz, człowiek zawsze się czegoś nowego nauczy. Nie wiedziałam, to takie bardziej do raka podobne niż do pajaka.
;)
Trochę kultury.
Ktoś śmiejący się z z innych ludzi tylko dlatego, że są grubsi = bydle, nie człowiek. :|