PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228557
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

masakra

ocenił(a) film na 3

tak mogę określić ten film. Gdzie akcja pytam sie k...a?

ocenił(a) film na 10
aguero1

nie ma akcji
pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
aguero1

akcji nie ma, nie było i nie będzie. można sobie co najwyżej Goslinga popodziwiać, że ładny. te zdjęcia w zwolnionym tempie - dobre dla debiutanta. suspens, który nie daje napięcia... szkoda czasu.

ocenił(a) film na 10
szopkaaa

W filmie niesamowita jest gra cieni, dźwięki, cisza i spokój emanujący z filmu. To coś nowego, innego, nie wszyscy muszą do siebie strzelać na okrągło.

pagoad

Potwierdzam, do tego jeszcze świetnie dobrana ścieżka dźwiękowa.

ocenił(a) film na 4
impaler1

Ścieżka dźwiękowa, talent i uroda głównych bohaterów to jedyne zalety tego filmu. Sugerowanie głębszego znaczenia scen poprzez zwolnione tempo tychże - nuuuuuuuuuuuuuuda (szczególnie, że to jedyny zabieg reżysera w tym kierunku). Nie pojmuję, jak ktoś mógł się na to nabrać.

ocenił(a) film na 5
szopkaaa

Ścieżka dźwiękowa..... cały czas o tym czytam że wybitnie dobra ..lol dla mnie to był jakiś koszmar masakra jak usłyszałem muzykę to wybuchnąłem śmiechem... i nie tylko ja kilkanaście osób w kinie . + nuda fabuła jakich 1000 w kinie film oceniam na poniżej przeciętnej

wojtekkurzawa

Bo jesteś idiotą, a muzyka była przepiękna. Czego ty słuchasz, pochwal się? Zakładam że jesteś fanem hip hopu, rocka albo reggae.

0wner2

no nie przesadzaj, ja też słucham rocka i metalu, a ta muzyczka mi się podoba. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
0wner2

nie jestem idiotą mam porostu inny gust . Wyzywając ludzi będąc anonimowym w internecie się dowartościowujesz co jest bardzo słabe, poszukał pomocy...

wojtekkurzawa

Jesteś bezguściem, jeśli nie podoba ci się muzyka z Drive.

szopkaaa

Sceny miały głębsze znaczenie, ale nie przez zwolnione tempo.

ocenił(a) film na 4
0wner2

No pewnie, że nie przez zwolnione tempo - taki zabieg można zastosować max dwa razy w całym filmie, a nie w co trzeciej scenie, jak to zrobił reżyser w Drive.
One w ogóle żadnej głębi nie miały, one ją tylko sugerowały.

szopkaaa

Zwolnione tempo było w trzech scenach, a nie co trzeciej.

ocenił(a) film na 7
0wner2

Opanuj się człowieku z tym filmem. To że tobie się podobał to nie znaczy,że musi podobać się wszystkim.

pagoad

AMEN!!!!!!! ;D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
aguero1

Kompletne, totalne, DNO! Nie oglądac tego!

użytkownik usunięty
aguero1

Myślałem że to będzie dobry film ale o nim można powiedzieć jedynie trzy słowa "nuda, nuda, nuda", mało akcji i dialogów też nie za wiele, prawie zasnąłem na tym filmie. NIE POLECAM !!!