akcji nie ma, nie było i nie będzie. można sobie co najwyżej Goslinga popodziwiać, że ładny. te zdjęcia w zwolnionym tempie - dobre dla debiutanta. suspens, który nie daje napięcia... szkoda czasu.
W filmie niesamowita jest gra cieni, dźwięki, cisza i spokój emanujący z filmu. To coś nowego, innego, nie wszyscy muszą do siebie strzelać na okrągło.
Ścieżka dźwiękowa, talent i uroda głównych bohaterów to jedyne zalety tego filmu. Sugerowanie głębszego znaczenia scen poprzez zwolnione tempo tychże - nuuuuuuuuuuuuuuda (szczególnie, że to jedyny zabieg reżysera w tym kierunku). Nie pojmuję, jak ktoś mógł się na to nabrać.
Ścieżka dźwiękowa..... cały czas o tym czytam że wybitnie dobra ..lol dla mnie to był jakiś koszmar masakra jak usłyszałem muzykę to wybuchnąłem śmiechem... i nie tylko ja kilkanaście osób w kinie . + nuda fabuła jakich 1000 w kinie film oceniam na poniżej przeciętnej
Bo jesteś idiotą, a muzyka była przepiękna. Czego ty słuchasz, pochwal się? Zakładam że jesteś fanem hip hopu, rocka albo reggae.
nie jestem idiotą mam porostu inny gust . Wyzywając ludzi będąc anonimowym w internecie się dowartościowujesz co jest bardzo słabe, poszukał pomocy...
No pewnie, że nie przez zwolnione tempo - taki zabieg można zastosować max dwa razy w całym filmie, a nie w co trzeciej scenie, jak to zrobił reżyser w Drive.
One w ogóle żadnej głębi nie miały, one ją tylko sugerowały.
Opanuj się człowieku z tym filmem. To że tobie się podobał to nie znaczy,że musi podobać się wszystkim.