PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208128
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

1/10

ocenił(a) film na 6

Ja zmieniam ocenę na 1, wcześniej dałem 5. Robię to po raz pierwszy.

Dając 5 to tak jak bym popierał chamstwo, głupotę, nietolerancję, prostytucję, debilizm i jakiś taki nierealny świat, którego na co dzień się nie spotyka bo to świat sprzed 20 lat.

No na taki film pójść z narzeczoną.

ocenił(a) film na 8
JAKnieZpolski

Chyba nie rozumiesz po co istnieje kino... To, że nie zgadzasz się z wizją świata przedstawionego w filmie ma być wyznacznikiem oceny? To nie jakiś facebook, tylko film, do tego fabularny i nigdzie nie jest napisane, że oparto go na faktach. Polecam ci kreskówki dla dzieci - mało tam chamstwa (chociaż też występuje i to coraz częściej), nietolerancji i prostytucji, bo głupota występuje wszędzie. W każdym razie będziesz miał swój wymarzony, kolorowy świat, najlepiej w 3D. Już wiem dzięki komu "Kac Wawa" i inne "wspaniałe" produkcje dostają wysokie oceny i kto chodzi na te filmy z narzeczoną. Weź ją na "Baby są jakieś inne" - to będzie niezła próba dla waszego związku.

JAKnieZpolski

a "Tamarze" dałeś 8, bo popierasz zgrabne dziewczyny biegające z siekierami?:D ogarnij się, człowieku... To jest film, nie narzędzie do "popierania głupoty (...) debilizmu.