PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208149
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

Z filmu na film coraz lepiej u Wojtka. Po seansie szok i lekki nieogar..

dużo by tu pisac pozytywów..

tekst ktory mi najbardziej zapadł w pamięć to : "Rysiu gdzie ty go zajebałeś?"

ocenił(a) film na 9
lord_pawlik

Trudno tu wymieniać dobre teksty. Bo trafnych i wiarygodnych było wiele, ale dobrych? Ja nie mam problemu z przekleństwami, w robocie to faktycznie jest "normalna gadka", ale do domu tego syfu staram się nie ciągnąć. Tutaj poziom uwalnianego ustami kału (w postaci słów ;) ) był przytłaczający.
A Tołpa rewelacja. Myślę jednak, że tutaj jest duża zasługa Smarzowskiego. On wyciąga z aktorów to co najlepsze.

ocenił(a) film na 8
Jaho63

Tołpa może i był rewelacyjny, ale w tym filmie nie było nic odnośnie produkcji preparatów leczniczych z torfu :?

ocenił(a) film na 9
facet31

Topa, Topa. Tak jest.

facet31

TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA TOŁPA

użytkownik usunięty
Flashpoint

typowy gimbus

ocenił(a) film na 8

Mimo wszystko nie obrażaj gimnazjalistów.

użytkownik usunięty
facet31

przyjęło się, że gimbus to niekoniecznie gimnazjalista, a stan umysłu.

ocenił(a) film na 8

Ale wzięło się to od gimnazjalistów. W wypadku gościa Flashpoint trzeba znaleźć bardziej odpowiadający mu przydomek.