PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208128
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

Anioł?

użytkownik usunięty

Wszyscy mówią że widzą na cmentarzu jakiegoś anioła a ja nic takiego nie widzę.. w którym
miejscu on się dokładnie znajduje ?

ocenił(a) film na 10

witaj w klubie, a Tope widzisz w tłumie? Ja nie :D

ocenił(a) film na 8
Blazej_Bernat

Topa jest po lewej stronie, widac go przez chwile. W pewnym momencie chowa sie w tłumie. Trzeba sie odbrze przyjrzec.

ocenił(a) film na 9

w ostatniej scenie pogrzebu w dalekim tle miedzy dwoma radiowozami chodzi sobie anioł ze skrzydłami. Nie wiadomo o co chodziło reżyserowi, taki realistyczny film a tu taki szczegół na koniec. Prawdopodobnie to taka zapowiedz jego kolejnego filmu który bedzie miał tytuł "anioł"

ocenił(a) film na 8
makaveli_86

mam płytę z filmem i słowo daję nie widzę tego anioła ... to żart czy serio...? bo chyba sobie oczy wypatrzę

użytkownik usunięty
makaveli_86

a no jest ten anioł :D trzeba mieć dobrą jakość filmu żeby go zobaczyć. tylko teraz pytanie, po co on tam?

ocenił(a) film na 9

Nowy film Smażowskiego nazywa się ''Pod mocnym aniołem'' premiera pewnie 2014

ocenił(a) film na 7

Tak jak pisze makaveli_86.
Jest widoczny dość daleko w stosunku do pogrzebu i nie jest także tak blisko radiowozów. Jest praktycznie na skraju tła.
Choć nie miałem idealnej wersji, ale doskonale widać biel i kształt skrzydeł anioła.
Sam musiałem z pięć razy ostatnią scenę;)

użytkownik usunięty
lukasz12548

to pewnie nawiązanie do jego nowego filmu "pod mocnym aniołem"

ocenił(a) film na 6

Moim zdaniem postać anioła to po prostu prostytutka która dała głównemu bochaterowi Pendrive'a a która miała dziecko.

ocenił(a) film na 9
mikolaj94

też zauważyłem że wcześniej w filmie w burdelu jakaś prostytutka tańcowała w skrzydłach anioła

ocenił(a) film na 9

film bedzie miał tytuł anioł i bedzie na podstawie książki pt pod mocnym aniołem