PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208149
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

Przypuszczam, że dzięki umieszczeniu w kilku scenach butelek i banerów Coca-Coli, film mógł sobie pozwolić na niezłe efekty specjalne oraz efektowne wyścigi (pewnie nie tylko, ale jestem prostym odbiorcą i nie wgłębiałem się). Mówiąc o efektach specjalnych mam na myśli np. wypadek z ciężarówką. Podobało mi się, że wstawki z Colą nie były tak strasznie nachalne. W oczywisty sposób rzucały się w oczy, ale były wprowadzone dość naturalnie, a nie tak jak w niektórych serialach, gdy ni stąd ni z owąd jakiś gościu wyciąga torebkę barszczu i mówi, że knor ma niepowtażalny smak i musi iść do sklepu, bo się skończył (taką scenę akurat kojażę, ale każdy pewnei zna wiele innych).

ocenił(a) film na 8
Tureb

Nawet nie pamiętam ani jednej sceny z colą...

ocenił(a) film na 9
Tureb

Bez przesady. To samo można powiedzieć o BMW, Chevrollecie i Chińskiej budzie pod Pastą.

Trabant601

Myślę, że nie można. Tak w ogóle, to ta chińska budka istnieje w rzeczywistości?

ocenił(a) film na 9
Tureb

Bar Dudu - najlepsza kuchnia azjatycka. Znajduje się w tym samym pawilonie, co Tramwaj Warszawski. Przy Marszałkowskiej, między Świętokrzyską, a Królewską. Sprawdź w google maps.

Trabant601

Pytałem tak z ciekawości, nie potrzebuję dowodów. Nadal podtrzymuję to o czym pisałem wcześniej.

ocenił(a) film na 9
Tureb

ja tam tylko zauważyłem wyeksponowaną Łomże :) naturalna w bączku, całkiem dobre piwko