Nienawidzę polskich filmów, w szczególności polskich komedii. Czy "Drogówka" rzeczywiście zasługuje na ocenę bardzo dobry? Polecacie?
Jeszcze nie widziałem ale zamierzam. Domyślam się że jest dobry w końcu to Smarzowski, polecam także inne jego filmy jak "Wesele, "Dom Zły" czy "Róża" ale to zależy co kto lubi
http://www.filmweb.pl/film/Drogówka-2013-631979/discussion/Dobre+Polskie+filmy,2 130972
Tak, polecam Róża (dobre sceny gwałtów), Dom Zły (dobre), Wesele - (słaby ale jak na Wojtka dobry)
*Pisząc, że gwałty były dobre, nie miałem na myśli, że popieram gwałcenie kobiet. Po prostu podobało mi się jak się to oglądało.
polecam bardzo. film świetny. udowadnia, że polskie kino wcale nie musi być słabe.
Generalnie w porządku aczkolwiek szału nie ma;) W trakcie oglądania niezbyt mi się podobał, ale akcja się z deka rozkręciła i końcówka była spoko. Kto nie obejrzy aż tak wiele nie straci.
jak dla mnie film dobry i godny polecenia. nie jest to komedia typu Kac Wawa (na szczescie), pare dobrych tekstow, a watek kryminalny tez calkiem znosny
dobry, ogląda się bez przymusu, troche zaskakuje, ciekawie zrobiony. i nie jest to jakas bajeczka o pieknej pracy policji, widac ze jest w tym prawda