7,1 209 tys. ocen
7,1 10 1 208822
6,7 58 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

Nienawidzę polskich filmów, w szczególności polskich komedii. Czy "Drogówka" rzeczywiście zasługuje na ocenę bardzo dobry? Polecacie?

ocenił(a) film na 7
doyna

Jeszcze nie widziałem ale zamierzam. Domyślam się że jest dobry w końcu to Smarzowski, polecam także inne jego filmy jak "Wesele, "Dom Zły" czy "Róża" ale to zależy co kto lubi

ocenił(a) film na 10
doyna

http://www.filmweb.pl/film/Drogówka-2013-631979/discussion/Dobre+Polskie+filmy,2 130972

ocenił(a) film na 7
doyna

Tak, polecam Róża (dobre sceny gwałtów), Dom Zły (dobre), Wesele - (słaby ale jak na Wojtka dobry)

ocenił(a) film na 7
Don_Maciasso

*Pisząc, że gwałty były dobre, nie miałem na myśli, że popieram gwałcenie kobiet. Po prostu podobało mi się jak się to oglądało.

ocenił(a) film na 8
doyna

polecam bardzo. film świetny. udowadnia, że polskie kino wcale nie musi być słabe.

ocenił(a) film na 8
doyna

Generalnie w porządku aczkolwiek szału nie ma;) W trakcie oglądania niezbyt mi się podobał, ale akcja się z deka rozkręciła i końcówka była spoko. Kto nie obejrzy aż tak wiele nie straci.

doyna

jak dla mnie film dobry i godny polecenia. nie jest to komedia typu Kac Wawa (na szczescie), pare dobrych tekstow, a watek kryminalny tez calkiem znosny

ocenił(a) film na 6
doyna

dobry, ogląda się bez przymusu, troche zaskakuje, ciekawie zrobiony. i nie jest to jakas bajeczka o pieknej pracy policji, widac ze jest w tym prawda

doyna

totalne gówno, idź na Sępa lepiej

ocenił(a) film na 7
doyna

dobry film wciagający i realistyczne, mistrzowska gra aktorów