PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208128
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

Ile można oglądać tego Dziędziela, Jakubika, Topę itd. Ok, fajni aktorzy ale ileż można w dodatku widziałem jakąś zapowiedź nowego filmu i znów oni, na szczęście będzie Więckiewicz więc trochę pewnie odświeży obsadę. Wojtek zmień coś bo nie dość ,że ci sami ludzie to jeszcze grają cały czas podobne postacie.

ocenił(a) film na 8
WielkieES

Mogę ich oglądać cały czas. Wesele, Dom zły, Drogówka, Róża, ta ekipa jest niezawodna jak KBK AKMS.

ocenił(a) film na 8
WielkieES

RWielu reżyserów pracuje ze sprawdzoną ekipą. Popatrz chociażby na mistrza Scorssese.Poza tym akurat aktorzy u Smażowskiego to czołówka polskich aktorów, więc nie ma na co narzekać.

ocenił(a) film na 6
Maciejoks

Ja na aktorstwo nie narzekam ale męczy mnie w piątym filmie z rzędu pijany Jakubik, albo zmiana obsady albo motywu przewodniego bo ludzie przestaną chcieć chodzić oglądać cały czas ten sam film.

PS Piszemy SmaRZowski :) taka pułapka trochę :)

ocenił(a) film na 8
WielkieES

Może faktycznie masz rację. Tyle, że niewiem kogo mógłby umieścić w obsadzie swoich fimów.

Co do ortografii to dzięki za uwagę, bo jakoś nigdy nie zwróciłem uwagi na to rz :)

ocenił(a) film na 8
WielkieES

Ja już wolę setny raz oglądać podobne postacie topy czy jakubika aniżeli pięćdziesiaty raz identyczne role karolaka, kota czy szyca, zakościelnego i reszty od każdej polskiej komedii romantycznej.

ocenił(a) film na 6
loozack

To nie podlega dyskusji :)