PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208149
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

NAPRAWDE OGLADAL TEN FILM ...

ADR13

ja juz mam dividiripa , cieniasie

ocenił(a) film na 8
accadacca

ta chyba miales jak cie wczoraj drogowka zatrzymala , bo niewiem skad...

ADR13

wszystkie odcinki Drogówki mam

ocenił(a) film na 6
ADR13

http://www.helios.pl/16,Olsztyn/BazaFilmow/Szczegoly/film/1748
Od Piątku kilka seansów dziennie, daje parę tysięcy ludzi. 36 ocen to niewiele. W sumie tak teraz się zastanawiam dlaczego tak długo go grają? Może lutowa premiera będzie trochę inna?...

ocenił(a) film na 8
Ziemekz

a no graja go juz :) ale z tymi paroma tysiacami to poleciales , bo jak sprawdzalem rezerwacje to tylko dwa miejsca zajete na 4 seanse

ocenił(a) film na 6
ADR13

A to przepraszam, pewnie weekendowa publiczność. Pełno było, pewnie dlatego bo po 10 zyla :)

ocenił(a) film na 8
Ziemekz

Grają tak długo by załapać się na Orły za ten rok, to główny (jeśli nie jedyny) cel tych pokazów. Wg regulaminu flm musi być wyświetlany przez co najmniej 7 kolejnych dni by się kwalifikować.

ADR13

Wczoraj byłem w olsztyńskim Heliosie. Pokaz spoko, bo byłem sam na sali (o godz. 15). Film dobry ale troszkę przewidywalny. Parę postaci zbyt dosłownych a ich dalsze losy łatwe do przewidzenia. Choć może taki jest pan Smarzowski. Bardzo dobry Topa, Jakubik, Lubos. Dużo znanych aktorów gra epizody. Polecam.

ocenił(a) film na 10
ADR13

A może ktoś wie, gdzie jeszcze go grają, nie mogę się doczekać i chętnie bym zobaczył go jak najszybciej.

ocenił(a) film na 9
KornFanHead

grają tylko w Helios Olsztyn. Dzisiaj był ostatni dzień emisji. Świetny film. Na seansie o 20.00 była spora widownia.

ocenił(a) film na 8
ADR13

Pierwszego dnia na seansie sala była pełna, ale same pokazy przedpremierowe były niestety słabo rozreklamowane. Każdy plakat w olsztyńskim Heliosie głosił, że premiera od 3 lutego, ale nigdzie nie widziałem informacji o pokazach w grudniu. Na szczęście udało mi się nie przegapić i "Drogówkę" obejrzałem za "urodzinową" dychę. Film świetny, takie "Wesele" przeniesione na miejskie klimaty, mocne, przerysowane - przynajmniej do połowy. Potem scenariusz skupia się na wątku wrobionego policjanta i wkrada się trochę chaosu. Jak to u Smarzowskiego - najpierw się człowiek śmieje, potem myśli sobie "k***a, jakie to wszystko realne", a po filmie wychodzi zastanawiając się, jak możemy żyć w takim świecie?

ocenił(a) film na 10
ADR13

Pomału coraz więcej jest osób które film obejrzaly. Ja również. Na wnas kropka pl jest szersza recenzji. Ja też po obejrzeniu tych filmików i trailera zaczęłam się pytać "co jest"? Bawisz się z nami czy ja się po prostu za bardzo w ten film wczuwam? Nie wczuwam, po prostu prawda jest strasznie bolesna.