7,1 209 tys. ocen
7,1 10 1 208822
6,7 58 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

tak się zraziłam tymi polskimi "najlepszymi" komediami "wszech czasów" że nie oglądam polskich filmów. Także tych naprawdę dobrych. Ale może się przełamię. Opinie dobre, ocena wysoka, warto?

ocenił(a) film na 10
tekileczka

Nie, nie warto. Zobacz lepiej coś z holiłuda.

tekileczka

Jeżeli oglądałaś pozostałe filmy Smarzowskiego, to się nie zrazisz..i to nie jest komedia , raczej śmiech przez łzy ;]

tekileczka

To nie jest komedia,to dramat choć druga połowa filmu to naprawdę bardzo dobry thriller

ocenił(a) film na 9
tekileczka

to film zupełnie z innej półki niż żałosne polskie komedyjki, kawałek dobrego kina, naprawdę warto:)

ocenił(a) film na 8
tekileczka

też polecam sie wybrać na ten film, troche śmiechu, troche ciekawej akcji a końcowa refleksja o stanie naszego państwa nasuwa sie sama.
Jedyny polski film który mi sie podobał od ostatnich parunastu lat :)

ocenił(a) film na 8
MessyFtw

Trzeba przyznać, że od 3-4 lat pojawiło się dużo ciekawych polskich produkcji. Tylko, że nie były tak reklamowane, np: Trzy minuty, Kołysanka,Senność,Hel,Generał Nil,Zero,Wymyk,Kret,Erratum,Lęk wysokości. No i oczywiście filmy Smarzowskiego :) Może jeszcze ktoś dorzuci jakiś tytuł ? :)

czapka_z_dzika

Obława Kryszałowicza

ocenił(a) film na 8
gargus01

Jeszcze nie oglądałem ale słyszałem, że dobry :)

czapka_z_dzika

Bardzo dobry!!! Genialne zdjęcia,mistrzostwo aktorsko wyróżnia się Dorociński,lecz jeszcze lepszy jest Stuhr