korupcja jest i będzie ,ku#estwo jest i bedzie , pijaństwo jest i będzie, wypadki były są i będą itd
itp...teraz tak : wszystko co jest w filmie jest złe i należy potępiać, nie powinno się tak dziać
zwłaszcza, że są to stróże prawa- to chyba oczywiste. Tylko jestem ciekawe np. ilu lekarzy pije,
rucha pielęgniarki i dostaje w łapę ---powiem wam -jeszcze więcej ;-)... Następna sprawa
kiedy np pojedziesz na wypadek i zobaczysz rozerwane od szyby 3 letnie dziecko , ciekawy
jestem ile osób nie naleje sobie kielicha po pracy ,,,Następna sprawa to fakt iż z korupcją
wśród "krawężników' policjantów drogowych walczy się najbardziej--gdyż to najłatwiejszy target
--najmniej zarabiają ,nie mają takich koneksji jak oficerowie etc..jak się takiego złapie -wylot z
roboty ,,najcześciej idzie cały wydział jak chyba w poznaniu i kielcach.. Warto mieć świadomość
że to nie wygląda tak czarno biało . A najlepsze jest to ,że jak amerykanie nakręcą film o tym ,ze
policjant " rucha" zabija 'ćpa" to jest ok bo łapie drani , poświęca się ---ale Polak ??? To jest
śmieć , czyż nie --sami siebie tak oceniacie?
U mnie drogówka 10 lat zbijała kokosy - od łapówek za brak mandatu poprzez lawety do pomocy w wyłudzaniu ubezpieczeń. Smarzowski zapomniał jedynie o kradzieży służbowego paliwa :D