PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208128
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

litry lejącej się wódy, zdrady i łajdaczenie się na każdym kroku, cztery przekleństwa w jednym zdaniu.

ocenił(a) film na 3
walkirium

Smarzowski jest chyba jednym z bardziej wtórnych reżyserów. Po dobrym "Weselu" zaczął mielić w kółko jedne i te same tematy: chlanie, mordobicie, pieprzenie i "kur...nie". Gdy ogląda się to po raz n-ty, przestaje robić jakiekolwiek wrażenie.

ocenił(a) film na 8
ScarlettElvie

bo to jest polska

walkirium

zgadzam się pozdro

ocenił(a) film na 8
walkirium

Samo życie bo życie to nie tylko kwiatki,czekoladki i spacer za rączkę w parku...jak ci Smarzowski nie pasuje to oglądaj filmy Kolskiego.

Znawca kina

to jest samo zycie? To współczuje :D kur.wa naprawdę współczuje. Ja mam ciekawsze życie.

ocenił(a) film na 8
Panna_Debra

bardzo mnie to cieszy

ocenił(a) film na 3
Znawca kina

a tak w ogóle to bardzo ograniczone myślenie... Jak nie Smarzowski to Kolski... to może podpowiedz, co jak nie Kolski i Smarzowski? Bo nie wiem...... No, powiedz.

ocenił(a) film na 8
Panna_Debra

na moim profilu w opisie wymieniłem najlepszych według mnie reżyserów.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Panna_Debra

nie masz argumentów więc zaczynasz mnie obrażać.Dlaczego zachowujesz się w sposób chamski i prostacki ? Czyżby rodzice albo inni opiekunowie nie nauczyli cię podstawowych zasad dobrego wychowania ?

ocenił(a) film na 8
Panna_Debra

dodam jeszcze,że zgłosiłem by zablokowali ci konto bo czas już najwyższy skończyć z chamstwem na filmwebie ! Może u ciebie w domu takie coś się toleruje ale ja nie mam zamiaru tego tolerować i z chamstwem będę walczyć do samego końca.Tylko pytanie skąd się takie chamstwo bierze,może masz jakieś kompleksy,może życie ci się nie ułożyło ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
krzysiekk123

w internecie to każdy może pisać komu to by nie za..bał.internet wszystko przyjmie,po co ta internetowa agresja ? ja jestem spokojny,kulturalny itp.itd.

ocenił(a) film na 7
Znawca kina

nie wkurzyl cie tamten?

ocenił(a) film na 8
krzysiekk123

napisał głupoty,ale nie wkurzył mnie.

ocenił(a) film na 7
Znawca kina

opanowany jestes