ta dyskusja po prostu nie ma sensu. Gejzermocy należy do innej klasy ludzi i tego się nie zmieni (wiem że zabrzmiało to trochę naziztowsko ale trudno)
możesz oceniać filmy ale dopiero jak je zobaczysz ! I myśl co piszesz bo chyba o tym zapominasz
I potem są oceny dobrych filmów niskie bo ludzie wstawiają oceny chociaż nigdy nie widzieli filmu. Gratuluje i życzę powodzenia !!!
A czemu do mnie z pretensjami ???
To gejzermocy wystawia ocenę nie widząc uprzednio filmu.
@Gejzermocy jest dzieciakiem lub trollem.
Nie prowadźcie z nim rozmowy. To nie ma sensu.
Zachwytu raczej nie wzbudzasz. A polską reputacje to ty już masz wyrobioną oceną ode mnie 1/10. Chociaż w ogóle cię nigdy nie widziałam. Czyli jednak można ??? Ale z góry zakładając, że jesteś dupkiem. Nie wiem jak można oceniać film w ogóle go wcześniej go niewidzącą i jeszcze dać wypowiedź na forum, że z góry dajesz jeden. Skoro innym Polskim filmom takie jak: Lejdis 9/10, Kac Wawa 3D 8/10, Testosteron 10/10 dajesz tak wysokie noty.
A skąd możesz wiedzieć czy widziałam te filmy wyżej wymienione. Widziałam ale wszystkich nie oceniam na filmweb.
co ty piszesz za bzdury o polskim kinie, trafiaja sie beznadziejne filmy ale to zwlaszcza jakies niesmieszne komedie i jeszcze gorsze kom, romantyczne. reklamuja wielki hit a wychodzi kit. ale ten film,ta obsada,rezyser do nich nie naleza. nie ogladalem "drogowki" ale jestem pewien ze ta twoja ocena jest z kosmosu.
Ale Wy się dajecie nabierać:) Gość się ewidentnie nabija, a Wy to tak łatwo łykacie hehe.
Ale sądząc po jego filmach. Chyba, że też tak dla picu ocenia. Rozgarnięty to on nie jest.
Gdyby się nabijał, to nie traciłby czasu na filmy pokroju Kac Wawa, tylko zanim oceniłby Drogówkę na 1, obejrzałby ją... Bo idąc tym tokiem myślenia wszystkie filmy takie jak Kac Wawa, Testosteron i inne np. Nigdy w Życiu bez oglądania oceniałby na 10.
Polecam mimo wszystko pójść do kina, lub w jakikolwiek inny sposób obejrzeć ten film :) Uważam, że nie zmarnujesz czasu a zyskasz więcej "fanów" niż ludzi, którzy będą Cię jechać za tego typu bezsensowne z Twojej strony komentarze :)
"Gdyby się nabijał, to nie traciłby czasu na filmy pokroju Kac Wawa, tylko zanim oceniłby Drogówkę na 1, obejrzałby ją... Bo idąc tym tokiem myślenia wszystkie filmy takie jak Kac Wawa, Testosteron i inne np. Nigdy w Życiu bez oglądania oceniałby na 10."
gejzermocy, brawo
wolisz nie wiedzieć jaką ty masz reputację na tym portalu. jak znasz tylko filmiszcze produkcji tefałenu to nie dziwię się twojej opinii. należy ją zignorować bo dyletanci niestety dyletantami pozostaną.
Nie dbam o reputacje, ale jedynie o rzetelną i obiektywną ocenę. Tefauenu nie oglądam bo to propaganda tuska i jego POpleczników.
dbasz jedynie o rzetelną i obiektywną ocenę wystawiając filmowi 1/10 bez oglądania tylko przez fakt, że jest produkcji Polskiej?
rzeczywiście, bardzo rzetelna i obiektywna ocena dla ludzi, którzy weszli tutaj by dowiedzieć się, czy warto iść do kina.