Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70550
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

8/10

ocenił(a) film na 7

moze nie jest rewelacyjny ale Mi sie podobal... nastepnej czesci nie ogladalam...

ocenił(a) film na 7
negativaa

Ja dałem ocenę ciut niższą 7/10 film naprawdę dobry a po za tym lubię takie historie grupa ludzi na totalnym zadu.. (las,góry) jedyne co mnie zirytowało to długość tego filmu.

Rorschach_

zgadzam się z wami. dla mnie ten film jest bardzo dobry i już kilkakrotnie go oglądałam bo mnie zaintrygował.historia o ludziach z gór którzy nie grzeszą urodą i kilkoro uciekinierów w środku lasu.to może naprawdę wciągać. moja ocena 8/10.film wart uwagi ;)

ocenił(a) film na 8
Rose92

o tak atmosfera czającej się zgrozy w lesie, strach, panika bohaterów to składa się na niezły horror;]

ocenił(a) film na 8
negativaa

co do następnej czesci to... zależy jak kto lubi ale mi się nie podobała przesadzona, przesycona krwawymi scenami zupełnie nie potrzebnie. na pewno nie dorównuje jedynce.

ocenił(a) film na 3
negativaa

Oglądałam go w środku nocy sama w domu i mimo to nie zrobił na mnie duzego
wrazenia.Spodziewałam sie troche lepszego ,,kina",ale i tak był spoko.

negativaa

mi spodobała się kreacja tych dziwnych stworzeń. film niezły. bardzo schematyczny przez dłuższą część ale nie żałuję czasu jaki przeznaczyłem na zapoznanie się z "Drogą bez powrotu".

ocenił(a) film na 7
negativaa

Bardzo dobry film ze spokojnym sumieniem przyznaje mu 8/10.Tak z grubsza to: spoko fabuła, ogląda się go całkiem przyjemnie, do końca nie byłem pewien czy ktoś z bohaterów przeżyje. A tak poza tym w mojej ocenie bardzo ciekawa rola Elizy Dushku, niezwykle przyjemnie było na nią patrzeć z resztą nie tylko w tym oto filmie.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
nexus0

Zgadzam się 8/10. Choć już o podobnym schemacie filmów jest sporo. Grupa ludzi rzucona gdzieś tam walczy z czymś tam. Jednak w tym filmie nabrało to nowej świeżości i jak dla mnie spełnione były wymagania stawiane horrorom...Było napięcie, tajemniczość i do końca nie wiadomo kto z tego wyjdzie cało...