Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70550
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

Film jest rewelacyjny tak jak i 2 czes choc szczerze 2 czesc bardziej mi sie podobała a wam ???

mmtbg1992

Mi sie bardziej podobała 1 część. Druga powiem szczerze, że też nie jest zła. Oceniam ją 7/10.

ocenił(a) film na 5
mmtbg1992

W skrócie
1 część Bardzo fajna
2 część to totalna Amatorka która niepotrzebnie powstała.
Pozdrawiam.

GotTheLife

Jedyna był wg mnie wspaniała. nie widziałem 2 więc nie stwierdze która część lepsza.

ocenił(a) film na 8
mmtbg1992

jak dla mnie to jedynka zdecydowanie lepsza :)

ocenił(a) film na 10
mmtbg1992

tez uwazam ze pierwsza czesc byla lepsza ;)

unik19

pierwsza część filmu jest dobra ale druga to tandeta, zwykła, płytka siekanka, film nastawiony na sama żeźnie

ocenił(a) film na 5
maszin55555

Do "maszin55555"

W 100% się zgadzam co do 2 część.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
GotTheLife

Witam!

Również jak większości z Was bardziej przypadła mi do gustu pierwsza część filmu. Oglądałem ten film już kilka razy i za każdym razem miło się go ogląda, jednak za pierwszym razem było to "coś". Przyznam, że był to mój pierwszy horror z serii "kanibale" i otwarcie mówię, że mile mnie zaskoczył, dopiero po "Wrong Turnie" wkręciłem się i obejrzałem najpierw "Hills have eyes" 1 i 2 (wg mnie również pierwsza część była lepsza), a potem drugą odsłonę "Drogi bez powrotu". Ogólnie mogę powiedzieć, że jestem fanatykiem tego typu filmów, a w szczególności "Wrong Turn".
Z niecierpliwością czekam na trzecią część.

Pozdro dla wszystkich fanów "Wrong Turn".

P.S.
Zna ktoś jakieś fajne filmy podobne do tej produkcji?

XeedraaX

`miło sie oglada` bardzo poprawne sformułowanie do tego filmu . Miło ogląda się rzeź xD

ocenił(a) film na 9
madzienia

No wiesz, każdy dobry film się "miło ogląda", niezależnie czy to horror, czy komedia. :P Oczywiście to tylko moja skromna opinia.

ocenił(a) film na 5
XeedraaX

Kurwa ziomolek XeedraaX

masi calkitą racunie we piz du