Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70550
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

Film ogólnie był ciekawy ale zobaczyłem w nim dużo błędów, które napewno obniżają ocenę np:
- gdy ten facet dostał w nogę(kolano) to napoczątku utykał i trochę mu krwawiło z tej nogi ale po jakimś czasie chodził normalnie, krew mu jakoś przestała cieknąć, a raczej w rzeczywistości leciała by cały czas
- jak oni skakali z wieży obserwacyjnej na te drzewa to myśle że by się nieźle poobijali i niewiem czy udało by im się na tych drzewach zatrzymać
- to jak ta dziewczyna którą grała Emanuelle chwile po stracie swojego ukochanego śmiała się jak ten chłopak mało co nie wpadł w pułapkę
Piszcie jakie wy dostrzegliście błędy w tym filmie

ocenił(a) film na 7
Johny999

Co do dwóch wykazanych przez Ciebie 'błędów' się nie zgodzę:
"- gdy ten facet dostał w nogę(kolano) to napoczątku utykał i trochę mu krwawiło z tej nogi ale po jakimś czasie chodził normalnie, krew mu jakoś przestała cieknąć, a raczej w rzeczywistości leciała by cały czas"

Po to właśnie zrobił sobie opaskę uciskową, żeby powstrzymać krwawienie.

"- to jak ta dziewczyna którą grała Emanuelle chwile po stracie swojego ukochanego śmiała się jak ten chłopak mało co nie wpadł w pułapkę "

Śmiała się, bo była w szoku

ocenił(a) film na 4
Sol89

ja się śmiałam cały film a ten jeden z mutantów co biegał to mnie zastrzelił swoim śmiechem xD

Sol89

ale on nie był by wstanie chodzić, biegać, wpinać się na tą wierzę obserwacyjną

Johny999

No nie byłby w stanie.Ale chce zauważy że on na tą wieżę nie dotarł gdyż wcześniej go zabiły strzały z łuku,więc nei wiem o co ci kaman. A jego panna faktycznie byłą w szoku.Będąc w szoku ludzie robią dziwne rzeczy które są nawet sprzeczne z prawami fizyki.

Jane_Mary20

ale chyba coś ci sie pomieszało, chłopak dziewczynny niezostał postrzelony w nogę tylko ten doktor blondyn

Johny999

wiem i jak sobie to uświadomiłam nie mogłam już usunąć.Właśnie dlatego wnerwia mnie działalnośc portalu.Mają tyle ograniczeń..

ocenił(a) film na 7
Johny999

adrenalina ;)