Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70548
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

Beznadzieja

ocenił(a) film na 1

Ogladalem wszystkie czesci i najlepsza wg mnie jest 4 ale i tak mnie sie nie podoba kazda czesc ogladalem tylko po razie

ocenił(a) film na 7
zegan333

według Ciebie najlepszą częścią jest 4?! Ahahahahahah ale masz gust ahahah

bondzias

He he he, Ogólnie wypowiedź też ma niezłą "ale i tak mnie sie nie podoba kazda czesc"

ocenił(a) film na 1
impaler1

Obejrzalem wszystkie z ciekawosci i tyle

zegan333

Ja obejrzałem "jedynkę' w kinie, bo tylko ta część była w kinach prezentowana i zrobiła na mnie wrażenie bardzo optymistyczne tym bardziej że za efekty mutantów odpowiadał sam mistrz Stan Winston!. Dwójka, trójka to totalne gnioty. FAktycznie dziwne ale czwóreczka wyszła całkiem nieźle. I tyle :)

zegan333

trudno z czyms takim polemizowac :) dla mnie film byl niezly (6/10) dobra byla scena na drzewach zaraz po tym jak podpalili ta wierze. i rzucila mi sie w oczy jedna rzecz :) na koniec (zadko spotykane w dzisiejszych horrorach, ciekawe czy wam tez (podpowiedz : nie 1 a 2) :D

ocenił(a) film na 1
Maxter69

Moim zdaniem: Kolejna papka amerykańska pseudohorror dla ułomnego społeczeństwa amerykańskiego gdzie ktoś z czymś goni kogoś po lesie. Polecam odpowiedz na tego typu horrory: http://www.filmweb.pl/film/Por%C4%85bani-2010-530650

ocenił(a) film na 8
Zyga152

3 część była najgrosza. Zastanawiałem się co to jest ... Wrong turn jak to wrong turn. Podobna fabuła- a oglądamy tylko po to, żeby zobaczyć krwawe sceny- taka prawda.