Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70550
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

Wszyscy jadą po filmie Creep, że głupi bez napięcia denny i ten stwór jakiś dziwny i wogóle dno totalne...ku mojemu zdumieniu Wrong turn ma więcej pozytywnych chyba ocen niż negatywnych. Tu ta zmutowana rodzinka to już w porządku tak? to już nie jest głupie? poza tym mam już dość pokazywania zmutowanych ludzi jako krwiopijców i coś gorszego od zwierząt. Nic się filmowcy nie nauczyli. polecam obejrzenie Freaks z 1932 czy chociażby Lynch'owego Człowieka słonia. Ja wole Creep od tego filmu (co nie znaczy że jest dobry, bo oba do granicy "solidności" mają sporo). Jakoś mnie już nie przejmują problemy amerykańskiej młodzieży z jakimś z księzyca wziętymi zabójcami. Poza tym ten "film" widziałem już wiele razy a to tylko popłuczyny i jakis odgrzewany kotlet ze świeżym "cycatym" mięsem.

malin_4

Wg mnie to oba filmy są beznadziejne :) Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 10
TheEmpyrean

Malin, ale co ty byś chciał człowieku większosc tematów juz było, albo sa na skraju wyczerpania, a filmy powstawać muszą, mi własnie rzygac sie chce od powiedzenia odgrzewany kotlet ... nie podobaja sie nowe filmy to ogaldaj stare i problem rozwiazany. Ja osobiście nie lubie ogladac starych filmow ... pamietam je jako doskonale i lepiej neich tak zostanie. Skombinowalem sobie ostatnio z ciekawosci dla przypomnienia hallowena 1, film ktory kiedys robil na mnie ogromne wrazenie itd ... ale po prostu teraz pod wieloma wzgledami mi nie odpowiada.