Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70550
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

1. Sam początek jest śmieszny gdxie alpinistka ucieka przed mutantem, a on się śmieje( zamiast się bać tego śmiechu to jest całkowicie odwrotnie)

2.Wyjątkiem jest czołówka , która jest naprawdę straszna i jako jedyna niezwykle klimatyczna , bałem się naprawdę podczas jej trwania , pozatym żłi ludzie w czołówce są 100 bardziej przerażjący niż w filmie.

3. Najśmieszniejszy jest mały muitant i jego śmiecyh, za każdym razem jak się pojawiał , ja nie mogłem się przestać śmiać . Duży mutant nic ciekawego do filmu nie wnosi( chodzi mi o tego szefa), a tego trzeciego praktycznie wogóle nie ma.

4. Scena w domu mutantów , gdy ten mały tnię nogę tej dziewczyny, scena bardziej niż straszna jest komiczna ( do tego coś mruczy pod nosem , śmiesznego)

5. Sama sytuacja gdy ofiary są w domu , i siedzą pod łóżkiem , przecież oni by zostali zauważeni.

6. Gdy ofiary uciekły z domu, niby zostali zauważeni przez mutantów, zdążyli uciec pod górę, po czym żli ludzie wyjeżdzają z domu( i tutaj śmieszna scena , gdy mały się śmieje)

7. Na złomowisku samochodów , gdy mutanci wysiadają z auta i idą ( naprwdę śmieszne),

8 . Najśmieszniejsza scena filmu jest wtedy, gdy ofiary kradną samochód
, a nimi biegnie mały mutant ( i to swoje HAHAHAHAHHAHAH, tu się najbardziej uśmiałem)

9. Sama partnerka tego gościa co zginoł od strzały, była śmieszna , jej zachowania bie budziły emocji strachu.

10. Scena na wieży kiedy skakali na drzewa w szczególności ta idiotka , która skakała pierwsza .

11. Scena na drzewie , gdy mały próbuję zabić babkę i dostaję gałęzią w łeb ( scena gdy spada to poprostu komedia )

12. Gdy szeryf dostaję strzałą w głowę

13. Wogóle z du..... jest scena , w której mutant szuka głownego bohatera ,przecież by go zauważył.(Chddzi mi o tę scena obok samochodzu szeryfa)

14. Scena w domu gdzie jest więziona bohaterka , tak naprwdę nie daję z siebie bo zamiast się bać to ona udaję. Majac takie warunki mogła by się bardziej postarać . Sama scena wjzadu gościa autem do domu jest śmieszna( Amerykńskie bohaterstwo) , a najbardziej walka z małym mutantem.

15. Ostatnia scena gdy szeryf zostaję uderzony głowę siekierą przez małeog mutanta pokazuję , że ludzie, którxy kręcili ten film nie udowodnili, że potrafią zrobić horror.

Jest więcej takich scen w filmie, ale tośą te najważniejsze, Gneralnie film się fajnie ogląda , ale do statusu żeby go nazwać Horrorem, to jest mu bardz daleko . Wzgórza mają oczy przynajmniej nie są śmieszne.

shoguniasty8

Ty jestes komiczny:):) Nastepnym razem jak bedziesz mial zamiar napisac cos podobnego to daruj to sobie::D

ocenił(a) film na 6
ch4r0n

Chyba nie potrafisz odróżnić , kiedy jest śmiesznie, a kiedy strasznie ( a komiczny w tym sensie nie oznacza , że film jest zły)

użytkownik usunięty
shoguniasty8

Buhaha z 8 podpunktem sie zgadzam, z kumplami sikalismy :D

shoguniasty8

No nie mogę gościu, jesteś zajeb**** :DDDD Normalnie jesteś świetny :DDD

shoguniasty8

przyznam, ze momentami nie moglam wytrzymać ze smiechu. Z punktem 8 całkowicie się zgadzam ... mały mutant jest the best (i ten jego smiech). Ogólnie film jest niezły, widziałam go kilka razy i jak do tej pory nie znudził mi się.

ocenił(a) film na 5
marzka_3

film jest swietny. głównie dla tego ze jest zabawny. Cholernie podobaja mi sie zachowania tych popaprańcow. ten 8 podpunkt mnie rozbroił. jeszcze sie smieje jak se przypomne. do tego jak ucinal noge tej lasce to nucil cos jakby obiad gotowal. Uwielbiam takich popapranców w filmach.

P.s. Podobał mi sie jeszcze tekst ''strącimy tego hujka z drzewa'' :D bezbłedne tłumaczenia.

ocenił(a) film na 1
shoguniasty8

ja z tego filmu polewałem regularnie
ale ten śmiech to po prostu POWALAŁ xD

ocenił(a) film na 1
shoguniasty8

Zgadzam sie z tobą, my tez sie z bratem nieżle śmialiśmy. Mój najgorszy film bo nastawiłam sie na horror a nie komedie. A może twórcą własnie o to chodziło?

ocenił(a) film na 6
Archea

Jakoś nie pamiętam śmiechu tego malca:/ Za to strasznie laliśmy z kumplami z głosu (bassss) tego gościa z bródką:D:P

ocenił(a) film na 2
krolu

Ja się w ogóle nie śmiałem. Zastanawiałem się jacy ludzie są zdolni wypuścić taki chłam na rynek...

shoguniasty8

Ogólnie rzecz biorąc sporo z tego co napisałeś jest prawdą. Jednak pamiętaj o tym, że to są ludzie lasu, wątpie żeby potrafili logicznie myśleć ( punkt.13)bo jedyne co potrafią to zabijać. Mnie osobiście film wciągnął, naprawde nie wiem czemu bo czułem tu naciąganie z każdej strony.. jednak można było to poczuć, szczególnie chwalę tą scenę na ogromnej wieży. To było miłe :]

ocenił(a) film na 1
shoguniasty8

Stary w pełni sie z tobą zgadzam. Wieś i tyle. Za pieniądze wydane na ten film nakarmili by tysiące głodujących dzieci w Afryce.

shoguniasty8

Od siebie dodam,że chciałbym się dowiedzieć jak główny bohater mając postrzeloną nogę skacze z drzewa na drzewo jak młody Tarzan?

shoguniasty8

Już pomijam to że uważam że film jest ok. ale właśnie wypisałeś 15 powodów ... dla których Ty jesteś śmieszny:) (a teraz słyszysz HAHAHAHAHA z filmu)!

shoguniasty8

nie oglądałam całego filmu, bo moi mądrzy znajomi uparli się wyłączyc, ale chyba zaczynam żałowac. musiał mnie ominąć niezły kabaret :D