Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70550
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

Ten film jest bardzo dobry gorąco polecam! Nie obchodzi mnie co inni mówią.!

ocenił(a) film na 2
Clarien

Nie mogę uwierzyć w to co tu napisałam, chyba pisałam to jak miałam gorączkę bo ten film jest po prostu .... tak głupi i śmieszny że sie tego nie da opisać zmutowani ludzie HA HA!

ocenił(a) film na 5
Clarien

Ciekawa z ciebie postać, to dobrz, że potrafisz się przyznac do błędu lub chwilowej niepoczytalności. Ten film to dobrze zrealizowana bajka. Jak ktoś lubi ameryańską głupotę, to może sobie obejrzeć, prawda???

ocenił(a) film na 2
opoz

no własnie :-), ja się zawsz przyznaję do błędu, nie wiem czemu ten film spodobał mi sie za pierwszym razem, bo na drugim seansie tego film cały czas sie smiałam z tego ,,amerykańskiego arcydzieła''.

ocenił(a) film na 5
Clarien

Jeśli masz ochotę na dobry horror - dreszczowiec, to polecam Ci "Gothikę" lub "Mechanika", te filmiki zrobiły ostatnio na mnie spore wrażenie.

ocenił(a) film na 10
opoz

A mi się ten film bardzo podoba i chocbym byla jedyna osoba ktora lubi ten film to i tak dalej bede twierdzic ze jest super! Co z tego że jest trochę naciągany (chodzi mi o tych genetycznie zmutowanych "ludzi")? Moim zdaniem warto go obejrzeć.

ocenił(a) film na 5
Nikki

Znasz takie powiedzenie: "Dureń jest durniem, dopóki nie uświdomi sobie, że jest durniem". Możesz jeszcze zmienić zdanie "P

ocenił(a) film na 10
opoz

Mogę, ale nie zmienię. I wiesz co jest na pewno więcej osób którym ten film się podobał.

użytkownik usunięty
Nikki

Na pewno! Ja odebrałem ten film jako komedię, nie żartuje byłem w kinie i w momentach jak ten z mutowanych zaczął biegać lub się ruszał w ogóle zacząłem się śmieć :) To nie są horrory, które straszą, no chyba, że jest sie egzaltowanym 16 nastolatkiem.