Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70548
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

Oglądałem wszystkie części i zdecydowanie 1 i 2 są dobre 3 i 4 to już wielkie dno

4ever_2

Dno to mało powiedziane , czy ludzie nie mają co robić z pieniędzmi tylko tworzyć takie ścierwa ?
Ta seria powinna się zakończyć na 2 części bo z przyzwoitego horroru zrobiła się komedia ;/

ocenił(a) film na 7
skibson91

Potwierdzam i daję słowo, że piątki nawet nie będę oglądał. Szkoda cennego życia.

ocenił(a) film na 8
eternal_champion

Totalnie sie zgadzam, ale to pewnie dlatego, że inny rezyser byl 1 i 2 niz 3 i 4. Zdecydowanie 3 i 4 powinny nie powstac a tym samym seria powinna zakonczyc sie na 2 serii, zeby WT kojarzyc z fajnym horrorkiem o dobrych klimacie, a nie bezmyslnej akcji 2 pozostalych czesci... o 4 nawet sie nie wypowiadam bo to totalne dno.

ocenił(a) film na 10
92Mistic

Zgadzam się, że część pierwsza jest zdecydowanie najlepsza, ale jak dla mnie najgorsza była dwójka. Fabuła o relality show zupełnie nie przypadła mi do gustu. Od początku film jakoś mnie nie ciekawił. W kolejności od najlepszej:

1) 1
2) 4
3) 3
4) 2

:)

ocenił(a) film na 10
Lipstick_92

Wydaje mi się, że gdyby 3 i 4 powstały najpierw, widz inaczej by do nich podchodził i okazałoby sie, że to 1 i 2 są denne. Jednak jak już obejrzy się i 1 i 2, wszystko jest znajome, a z czasem staje się nudne i przewidywalne.

4ever_2

Tylko 1 jest dobra. Znaczy 'godna uwagi' raczej.