Ja oglądam.To był mój pierwszy obejrzany przeze mnie horror i chciałbym go sobie odświeżyć.pamiętam ,że jakieś 6 lat temu mocno mnie przestraszył.
A moim pierwszym była laleczka Chucky i nie wiem co Ona w sobie takiego ma, ale działa na mnie po dziś jak mało który horror;) A ten dzisiaj chętnie obejrzę kolejny raz, bo jest naprawdę niezły. To miłego oglądania wszystkim:)
Z chęcią go obejrzę, bo jeszcze go nie widziałem. Ale z tego, co słyszałem to do najlepszych horrorów ten film nie należy, więc nie wiem czy wytrwam do końca.
Może nie najlepszy horror jaki oglądałam , ale przyznaję że fajny ;]
ja również dziś go oglądałam :)
a raczej jeszcze oglądam , bo właśnie końcówka leci xD
No i koniec.
Jak dla mnie rewelka.
Trochę ta końcówka głupia, ale cóż jak chcieli zrobić kolejne części to musieli coś takiego wymyśleć i tak jeden z lepszych horrorów.
Nie pamiętam już czy był, czy nie w dwójce, ale trójka i tak już była robiona na siłę i zupełnie odbiegała od dwóch poprzednich części, nie było już tego klimatu i w ogóle. Dwie pierwsze części rządzą! ;]
6/10 film fajny i ciekawy pomysł(ludzie z gór :D) lecz nie jako horror... Mało kiedy można było się przestraszyć niestety
Szczerze mówiąc to może z 1 na 100 horrorów jest mnie w stanie wystraszyć, więc nie oceniam ich nigdy w tej kategorii, tylko po prostu jak mi się podobał, jak z akcją, fabułą, aktorami i czasami muzyką.
Ja się uśmiałem strasznie na tym filmie, bo było to kolejny film z serii głupota totalna ludzi walczących o przeżycie. uwaga spoiler!!!
Wiecie kiedy mogła się skończyć i ta ich przygoda? W momencie jak wychodzili po cichu z domu a tamte kanibale spały wystarczyło ich wszystkich, ustawiliby się we 4 i po przebijali kolesi nożami tasakami tam na ścianach cała kolekcja była, za zabicie przyjaciół i żeby samemu przeżyć, następnie od razu sfajczyć tą chatę i spierdzielać gdzie pieprz rośnie. Aha zabawne było to jak wolno kojarzyli fakty przeglądając chatę tych wieśniaków no normalnie musieli zobaczyć wszystko aby skojarzyć, że coś jest nie tak. No sorry ja jakbym na jakimś zadupiu wlazł do domu gdzie pewnie niesamowicie śmierdziało na talerzach usyfionych w cholerę było jakieś bliżej niezidentyfikowane danie w czerwonej zalewie do na pewno nie chciałbym spotkać domowników. Zresztą oni szli sprawdzić czy jest telefon kurde a jakieś słupy elektryczne tam widzieli? Nie wydaję mi się może liczyli na komórkę? xD xD
Szczyt głupoty wejść na wierzę obserwacyjną i świecić ile wlezie w nocy aby tamci mogli ich lepiej znaleźć! Albo wcześniej na tym złomowisku aut dobry koleś odciągnę uwagę i ucieka przed kolesiem z strzelbą myśliwską pewnie no jak skończył? Dostał w nogę, drugi geniusz spierniczył w drugą stronę i jakimś cudem nie oberwał ale potem dał się posiatkować strzałami od mutanta który strzela niczym Robin Hood w dodatku w środku lasu pełna drzew gałęzi liści i trafia go prawie w to samo miejsce parę razy a ostatnia strzała przebija go na wylot hahaha xD Aż mi się znudziło wyliczanie tych bzdur.
PS. Pytanie skoro obrabiali tą rudę babkę na stole jak świeże mięsko z polowania to po pierwsze czemu zdjęli jej koszulkę? Chodzi o to, że obcięli jej tylko nogę i palce u lewej ręki. A skoro już zdjęli koszulkę to trzeba było jeszcze zdjąć też spodenki i najlepiej zawiesić jak świnię na haku xD xD
Bardzo inteligentna i złożona odpowiedź na mój długi post napisana podejrzewam pewnie przez typowego młodego dresa albo przez człowieka skrzywdzonego przez los i odreagowującego na różnych forach internetowych . Pogratulować ci muszę umysłu, który wpadł na pomysł, że ja się czymś takim przejmę. Takie odzywki ignoruję na całej linii, troluj gdzie indziej. Jeżeli masz zamiar odpisać proszę o długą i mądrą wypowiedź najlepiej zawrzyj w niej od razu argumenty dlaczego mój poprzedni post "jest żałosny".
Podaj mi chociaż jeden horror gdzie nie ma głupich zachowań bohaterów, no chociaż jeden.
Gdyby nagrywali filmy tak jak Ty to napisałeś to trwałyby góra 10-15 min.
No i kolejny koleś, ten chyba doczytał tylko do "uwaga spoiler" i poczuł się w obowiązku odezwania się. Wiesz co? Wystarczy napisać scenariusz, który jest przeciwieństwem do tych wszystkich bzdur w tym filmie. Jak zachowuję się człowiek w zagrożeniu życia? Do czego jest zdolny? Co mógłby zrobić a czego nie? Realizm w zachowaniu bohaterów jest bardzo ważny w takich produkcjach. Ten film jest slasherem rozumiem, że musi być wyrzynka ktoś musi ginąc, ale czy nie można było tego przedstawić w bardziej wiarygodny sposób? Można by było, tylko się nie chciało i ważne było, aby film się sprzedał zwłaszcza wśród durnych amerykańskich nastolatków.
Horrory w których postacie myślą? Dawno już nie oglądałem takiego filmu a takie jak ten wrzucam do worka "Bohaterowie to stado kretynów". Wydaję mi się, że najlepsze horrory jakie oglądałem. to te azjatyckie, tam postacie w większości myślą, uciekają, chcą się pozbyć tego co chce ich zabić.
Przeczytałem wszystko.
Podaj dokładnie tytuł, obejrzę i Ci też zacznę wypisywać durne zachowania.
Czekamy na Twój film, nagraj, chętnie zobaczę. Narzekać jest łatwo, ale zrobić coś dobrego samemu to już wyższa półka.
Mówię obejrzyj jakieś wysoko oceniane filmy produkcji azjatyckiej. Jak mam ci podać ten tytuł skoro napisałem, że "Horrory w których postacie myślą? Dawno już nie oglądałem takiego filmu"? To palne jakiś, który mam w pamięci a wiem, że ludziom się podobał np. Shutter - Widmo produkcja Tajlandia. Musiałbym odświeżyć sobie te wszystkie horrory azjatyckie, które oglądałem, żeby ci podaj w którym były realistyczne zachowania bohaterów albo adekwatne do ich charakterów. Spójrz na dorobek scenarzysty tego filmu jego scenariusze raczej się nie podobały widowni. Jeszcze pytanko ty się ze mną nie zgadzasz, że film był głupi?
Pewnie mogę nakręcić, daj mi spory budżet najlepiej w dolarach ja zatrudnię sobie jakiegoś dobrego scenarzystę, ekipę i lecimy z tym koksem daj znać kiedy będziesz miał kasę :)
Widziałem wersję chyba z 2008 roku (USA), azjatyckich nie oglądam, bo nie lubię, ale poświęcę się dla ciebie i postaram się zobaczyć w najbliższym czasie.
Ja się z Tobą zgadzam, że zachowania bohaterów są głupie w horrorach, dlatego je sobie olewam i przymykam na to oko, bo jak napisałem: ciężko teraz o horror "z głową".
Głupie zachowania? A kto w obliczu takiego zagrożenia i takich przerażających pseudoludzi zachowywałby się normalnie, jak widzę THE_RON na pewno.
jak się kończy film????
bo oglądałam go drugi raz i znowu usnęłam w tym samym momencie czyli jak są na tej wierzy i mutanty ja podpalają.
Pewnie każdy zachowywałby się tak aby jak najszybciej dać się zabić przecież to normalne wśród ludzi, że nie mają instynktu przetrwania i giną jak komputerowi przeciwnicy w shooterach :)
courtney_ Nie oglądaj tego więcej znajdź jakieś konkretniejsze kino.
Gadasz bzdury. W takich chwilach nie myślisz racjonalnie, ale to pewnie Ciebie nie dotyczy, bo nie jesteś człowiekiem. ?
Pitolenie ! ,film zaj....y ! i tyle pierwszy horror jaki oglądałem ,kiedyś mój ulubiony film i dlatego go uwielbiam !.Jak nie mam nic do roboty ,albo deszcz leje ,albo jestem znerwicowany to sobie włączam i oglądam ;)